De Amstelveense Avond4daagse

Bijna 1100 lopers klaar voor Avond4daagse

AMSTELVEEN – Dinsdagavond start de jaarlijkse Amstelveense Avond4daagse. Tijdens deze vierdaagse wordt er vanaf dinsdag tot en met vrijdag 2 juni 5,10 of 15 km gelopen door zo’n 1100 wandelaars.

Weer
De weersverwachtingen voor de eerste twee wandeldagen (dinsdag 30 en woensdag 31 mei) zien er op dit moment nog niet al te best uit. ‘Maar dat mag de pret niet drukken. Op dit moment gaat alles gewoon door’, aldus Wil Koot van de organisatie. ‘We monitoren het weer en beslissen op het laatste moment, op basis van de weercodes die worden afgegeven, wat we doen. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we een half uurtje eerder beginnen als er later op de avond onweer wordt voorspeld.’

Vrijwilligers
Vorig jaar leek de Avond4daagse niet door te gaan door het tekort aan vrijwilligers. ‘Op het laatste moment kon de vierdaagse gelukkig doorgaan. Maar ook dit jaar blijft het vinden van vrijwilligers een probleem voor ons. Dus heb je niets te doen deze dagen of lijkt het je leuk om te helpen? We kunnen altijd extra handen gebruiken’, aldus Koot.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.