Bijna 70 procent wil afplakverbod voor vrijmarkt in Amstelveen

Amstelveen – Uit een poll op www.amstelveenz.nl blijkt dat bijna 70 procent van de reflectanten een afplakverbod wil voor vrijmarktplekken op Koningsdag.

In Amstelveen begint het afplakken van de uiterst populaire vrijmarktplekken voor Koningsdag altijd bijzonder vroeg. Dit jaar werden in het weekend van 7 en 8 april de eerste plekken al fictief ‘bezet’ gehouden met krijt en tape.

Dat is een doorn in het oog van veel inwoners: op de poll ‘Afplakken voor Koningsdag moet verboden worden’ werden tot maandagmiddag 639 stemmen uitgebracht. 68 procent wil zo’n verbod, 28 procent juist niet. 4 procent van de stemmers had geen mening.

Heb jij al op de nieuwe poll gestemd? Dat kan hieronder:

Geef uw mening

De beste plek om Koningsdag in Amstelveen te vieren is:

Amstelveen kent veel oranje-hotspots op Koningsdag, maar wat is volgens jou de beste plek om Koningsdag in Amstelveen te vieren? Breng je stem uit!

Totaal 528x gestemd

Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.