Hoog bezoek voor het echtpaar Zwager-Brilman

Bijzonder huwelijksjubileum in Amstelveen: 75 jaar getrouwd

Amstelveen - Ze zijn allebei 95 jaar en wonen nog altijd zelfstandig. Dat is op zich al tamelijk bijzonder, maar het in Amstelveen woonachtige echtpaar Zwager-Brilman kreeg vandaag hoog bezoek omdat ze iets heel bijzonders hebben te vieren: ze zijn liefst 75 jaar getrouwd.

Bij een dergelijk bijzonder jubileum wordt niet alleen de burgemeester, maar ook de kamerheer van de koning uitgenodigd om felicitaties over te brengen. Burgemeester Tjapko Poppens en de kamerheer, Jonkheer Mr. Th.S. Roell, werden bij mijnheer en mevrouw Zwager thuis ontvangen. De burgemeester en jonkheer feliciteerden het echtpaar en tijdens koffie met taart was er ruim gelegenheid voor verhalen over hun lange leven in Amstelveen.

Natuurlijk werd het 'albasten' huwelijk (75-jaar) ook gevierd met familieden, waaronder hun dochters. De heer en mevrouw Zwager woonden de eerste jaren van hun huwelijk in Amsterdam, maar zijn al 65 jaar inwoners van Amstelveen. Ze woonden een halve eeuw aan de Van der Hooplaan en inmiddels alweer 15 jaar op de William Boothlaan.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.