Jurgen Jacob Lodder, VriendenLoterij

Bingo: Amstelveense wint 100.000 euro

Amstelveen - Voor een inwoonster van Amstelveen is het nieuwe jaar goed begonnen: ze won 100.000 euro in de wekelijkse Bingotrekking van de VriendenLoterij.

‘Dat gaat waarschijnlijk een andere boot worden’, reageerde de 66-jarige prijswinnares Aloys toen duidelijk werd dat ze het grote bedrag had gewonnen.

Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, informeerde en feliciteerde de Amstelveense met haar forse geldprijs via een videogesprek.

De uitreiking aan Aloys uit Amstelveen was afgelopen zondag te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te zien.

De VriendenLoterij geeft minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers aan in totaal 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:17

Zeer beperkte daling coronabesmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Volgens de vandaag bekendgemaakte corona-cijfers van het RIVM is het aantal coronabesmettingen (Covid-19) in Amstelveen de afgelopen periode zeer beperkt gedaald.  

Verkeer & Vervoer vandaag 13:56

Burgemeester Rijnderslaan een maand dicht in één richting

Amstelveen – De Burgemeester Rijnderslaan zal van maandag 25 januari  tot en met vrijdag 26 februari 2021 in één richting (vanaf de zijde Beneluxbaan in de richting van de Keizer Karelweg) worden afgesloten.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:35

Glazen wanden bij nieuwe rotondes Beneluxbaan worden vervangen voor spijlen hekwerken

Amstelveen - De gemeente gaat een serie aanpassingen doorvoeren bij de nieuwe rotondes op de Beneluxbaan langs het Amstelveenlijntraject (Kronenburg, Zonnestein en Sportlaan) om de verkeersveiligheid te verhogen. Een daarvan is het gedeeltelijk vervangen van de glazen afscheidingen bij de nieuwe rotondes.