Het team van BINK Fietsen
Advertorial Zakelijk

BINK Fietsen pakt uit met voordelig zakelijk leasen én opruiming

Amstelveen - BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg pakt deze maand uit met heel veel voordeel. Zo gaan diverse 2019 modellen met 30 procent korting weg, geldt voor diverse accessoires (kleding, brillen, etc) de helft van de prijs, maar het meeste voordeel is wellicht te halen met het zakelijk leasen van een (elektrische) fiets.   

Een E-bike is een gezond en snel alternatief voor het woon-werkverkeer. Toch kunnen de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van zo’n prachtige fiets behoorlijk in de papieren lopen. Een uitkomst is om je fiets te leasen. Zo rijd je een E-bike al vanaf een paar tientjes per maand.

Full service lease

Daarnaast pro­fiteer je bij het aangaan van een leasecontract van de full-service van familiebedrijf BINK. ‘We komen bij een reparatie langs bij je bedrijf of je rijdt even langs op de Amsterdamseweg. Dan repareren we het direct voor je’, zo legt Stefan Bink uit.

Hoe werkt het?

Als bedrijf een ­fiets leasen voor je werknemer is bij Bink Fietsen heel gemakkelijk. ‘De werknemer zoekt zelf een ­fiets uit die bij hem of haar past. Dit kan elke ­ fiets of e-bike zijn met een consumentenprijs vanaf 500 euro. Wij doen, in samenwerking met Lease­fiets, je een contractvoorstel. Hierin nemen we de voorwaarden mee die jouw werkgever je biedt. Zijn jij en jouw werkgever het eens met ons aanbod? Dan regelen wij de rest. En heb je binnen enkele dagen een prachtig nieuwe ­fiets.’

Bijtelling

Via verschillende constructies kun je als werkgever een lease­fiets aantrekkelijk maken voor je werknemers. Geef je je werknemers bijvoorbeeld een ­fiets ter waarde van €2000, dan is de jaarlijkse bijtelling hiervoor €140. Voor de ­fiets betaalt de werknemer op jaarbasis €52 aan belasting. Dat is dus minder dan €5 per maand. Een win-winsituatie dus. ‘Werkgevers, kom vooral langs om jouw persoonlijk constructie te overleggen’, aldus Stefan.

Na drie jaar een nieuwe fiets

Een lease-fieets contract ga je voor minimaal drie jaar aan. Na die drie jaar mag je een nieuwe fiets uitzoeken of de huidige ­fiets voor een resterend bedrag overkopen. ‘Zo kun je dus om de drie jaar een volledig nieuwe ­fiets rijden. En kies je misschien een ­fiets die dan beter bij je leven past.’ Het afsluiten van een fiets-leasecontract is voor alle ­fietsen mogelijk.

Op de schop

Met een overvolle Beneluxbaan, werkzaamheden in de hele stad en ­files rond kruispunten is fietsen de komende periode in Amstelveen echt een uitkomst. ‘En met de elektrische (bak) fiets is een ritje snel en milieuvriendelijk.’

Opruiming

BINK Fietsen heeft ook kortingen tot 50 procent op diverse accesoires, bijvoorbeeld van BBB Cycling, dat bekend staat om hoogwaardige én betaalbare artikel. De fietsbrillen van BBB zijn dus nu extra betaalbaar en ook voor enkele brillen van Spiuk en AGU geldt 50% korting.

'Ook hebben wij veel modellen, maten en kleuren handschoenen voor een prikkie en diverse Deda-stuurlinten mogen ook voor de helft van de prijs de deur uit', meldt BINK tot slot.

Informatie

BINK Fietsen | Amsterdamseweg 162 | Telefoon 020 647 25 69 | info@bink­fietsen.nl | www.bink­fietsen.nl


Meer nieuws

112 vandaag 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn vandaag 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen gisteren 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen gisteren 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.