Het team van BINK Fietsen
Advertorial Zakelijk

BINK Fietsen pakt uit met voordelig zakelijk leasen én opruiming

Amstelveen - BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg pakt deze maand uit met heel veel voordeel. Zo gaan diverse 2019 modellen met 30 procent korting weg, geldt voor diverse accessoires (kleding, brillen, etc) de helft van de prijs, maar het meeste voordeel is wellicht te halen met het zakelijk leasen van een (elektrische) fiets.   

Een E-bike is een gezond en snel alternatief voor het woon-werkverkeer. Toch kunnen de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van zo’n prachtige fiets behoorlijk in de papieren lopen. Een uitkomst is om je fiets te leasen. Zo rijd je een E-bike al vanaf een paar tientjes per maand.

Full service lease

Daarnaast pro­fiteer je bij het aangaan van een leasecontract van de full-service van familiebedrijf BINK. ‘We komen bij een reparatie langs bij je bedrijf of je rijdt even langs op de Amsterdamseweg. Dan repareren we het direct voor je’, zo legt Stefan Bink uit.

Hoe werkt het?

Als bedrijf een ­fiets leasen voor je werknemer is bij Bink Fietsen heel gemakkelijk. ‘De werknemer zoekt zelf een ­fiets uit die bij hem of haar past. Dit kan elke ­ fiets of e-bike zijn met een consumentenprijs vanaf 500 euro. Wij doen, in samenwerking met Lease­fiets, je een contractvoorstel. Hierin nemen we de voorwaarden mee die jouw werkgever je biedt. Zijn jij en jouw werkgever het eens met ons aanbod? Dan regelen wij de rest. En heb je binnen enkele dagen een prachtig nieuwe ­fiets.’

Bijtelling

Via verschillende constructies kun je als werkgever een lease­fiets aantrekkelijk maken voor je werknemers. Geef je je werknemers bijvoorbeeld een ­fiets ter waarde van €2000, dan is de jaarlijkse bijtelling hiervoor €140. Voor de ­fiets betaalt de werknemer op jaarbasis €52 aan belasting. Dat is dus minder dan €5 per maand. Een win-winsituatie dus. ‘Werkgevers, kom vooral langs om jouw persoonlijk constructie te overleggen’, aldus Stefan.

Na drie jaar een nieuwe fiets

Een lease-fieets contract ga je voor minimaal drie jaar aan. Na die drie jaar mag je een nieuwe fiets uitzoeken of de huidige ­fiets voor een resterend bedrag overkopen. ‘Zo kun je dus om de drie jaar een volledig nieuwe ­fiets rijden. En kies je misschien een ­fiets die dan beter bij je leven past.’ Het afsluiten van een fiets-leasecontract is voor alle ­fietsen mogelijk.

Op de schop

Met een overvolle Beneluxbaan, werkzaamheden in de hele stad en ­files rond kruispunten is fietsen de komende periode in Amstelveen echt een uitkomst. ‘En met de elektrische (bak) fiets is een ritje snel en milieuvriendelijk.’

Opruiming

BINK Fietsen heeft ook kortingen tot 50 procent op diverse accesoires, bijvoorbeeld van BBB Cycling, dat bekend staat om hoogwaardige én betaalbare artikel. De fietsbrillen van BBB zijn dus nu extra betaalbaar en ook voor enkele brillen van Spiuk en AGU geldt 50% korting.

'Ook hebben wij veel modellen, maten en kleuren handschoenen voor een prikkie en diverse Deda-stuurlinten mogen ook voor de helft van de prijs de deur uit', meldt BINK tot slot.

Informatie

BINK Fietsen | Amsterdamseweg 162 | Telefoon 020 647 25 69 | info@bink­fietsen.nl | www.bink­fietsen.nl


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).