Het team van BINK Fietsen
Advertorial Zakelijk

BINK Fietsen pakt uit met voordelig zakelijk leasen én opruiming

Amstelveen - BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg pakt deze maand uit met heel veel voordeel. Zo gaan diverse 2019 modellen met 30 procent korting weg, geldt voor diverse accessoires (kleding, brillen, etc) de helft van de prijs, maar het meeste voordeel is wellicht te halen met het zakelijk leasen van een (elektrische) fiets.   

Een E-bike is een gezond en snel alternatief voor het woon-werkverkeer. Toch kunnen de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van zo’n prachtige fiets behoorlijk in de papieren lopen. Een uitkomst is om je fiets te leasen. Zo rijd je een E-bike al vanaf een paar tientjes per maand.

Full service lease

Daarnaast pro­fiteer je bij het aangaan van een leasecontract van de full-service van familiebedrijf BINK. ‘We komen bij een reparatie langs bij je bedrijf of je rijdt even langs op de Amsterdamseweg. Dan repareren we het direct voor je’, zo legt Stefan Bink uit.

Hoe werkt het?

Als bedrijf een ­fiets leasen voor je werknemer is bij Bink Fietsen heel gemakkelijk. ‘De werknemer zoekt zelf een ­fiets uit die bij hem of haar past. Dit kan elke ­ fiets of e-bike zijn met een consumentenprijs vanaf 500 euro. Wij doen, in samenwerking met Lease­fiets, je een contractvoorstel. Hierin nemen we de voorwaarden mee die jouw werkgever je biedt. Zijn jij en jouw werkgever het eens met ons aanbod? Dan regelen wij de rest. En heb je binnen enkele dagen een prachtig nieuwe ­fiets.’

Bijtelling

Via verschillende constructies kun je als werkgever een lease­fiets aantrekkelijk maken voor je werknemers. Geef je je werknemers bijvoorbeeld een ­fiets ter waarde van €2000, dan is de jaarlijkse bijtelling hiervoor €140. Voor de ­fiets betaalt de werknemer op jaarbasis €52 aan belasting. Dat is dus minder dan €5 per maand. Een win-winsituatie dus. ‘Werkgevers, kom vooral langs om jouw persoonlijk constructie te overleggen’, aldus Stefan.

Na drie jaar een nieuwe fiets

Een lease-fieets contract ga je voor minimaal drie jaar aan. Na die drie jaar mag je een nieuwe fiets uitzoeken of de huidige ­fiets voor een resterend bedrag overkopen. ‘Zo kun je dus om de drie jaar een volledig nieuwe ­fiets rijden. En kies je misschien een ­fiets die dan beter bij je leven past.’ Het afsluiten van een fiets-leasecontract is voor alle ­fietsen mogelijk.

Op de schop

Met een overvolle Beneluxbaan, werkzaamheden in de hele stad en ­files rond kruispunten is fietsen de komende periode in Amstelveen echt een uitkomst. ‘En met de elektrische (bak) fiets is een ritje snel en milieuvriendelijk.’

Opruiming

BINK Fietsen heeft ook kortingen tot 50 procent op diverse accesoires, bijvoorbeeld van BBB Cycling, dat bekend staat om hoogwaardige én betaalbare artikel. De fietsbrillen van BBB zijn dus nu extra betaalbaar en ook voor enkele brillen van Spiuk en AGU geldt 50% korting.

'Ook hebben wij veel modellen, maten en kleuren handschoenen voor een prikkie en diverse Deda-stuurlinten mogen ook voor de helft van de prijs de deur uit', meldt BINK tot slot.

Informatie

BINK Fietsen | Amsterdamseweg 162 | Telefoon 020 647 25 69 | info@bink­fietsen.nl | www.bink­fietsen.nl


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.