Advertorial Zakelijk

Bitcoin Meester: ‘De cryptomarkt toegankelijk voor iedereen’

Amstelveen - Twee zakelijke vrienden besloten in 2017 hun expertise én belangstelling voor cryptocurrency te bundelen en Bitcoin Meester was geboren. Een juiste keuze zo bleek al snel, sinds de oprichting iets meer dan twee jaar geleden hebben zich ruim vijftigduizend gebruikers aangesloten.

Waar er in het begin slechts de bitcoin te verhandelen was, is dit inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan tweehonderd verschillende cryptocurrencies.

Voor zowel de beginnende als gevorderde handelaar

‘We wilden een platform creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptocurrency’, zo laten financieel expert Mitchell Zandwijken en ICT’er Boyd Meuleman weten. ‘Ons doel was en is om de handel in cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. Ons platform is zo ingericht dat het zelfs voor de beginner eenvoudig en snel handelen is.’

Mitchel vervolgt: ‘Cryptocurrency kopen is bij ons net zo eenvoudig als het bestellen van een paar nieuwe schoenen. Betalen kan gewoon met iDeal en er kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 200 verschillende munten. Waaronder uiteraard de bitcoin’

Om de beginnende handelaar op weg te helpen is er ook een blog inclusief een kennisbank in het leven geroepen. Om dit extra te ondersteunen staat er ook nog een professionele helpdesk klaar om de klanten te helpen met eventuele vragen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te handelen vanaf de smartphone met de recent gelanceerde Bitcoin Meester app.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester

Wat het ondernemende tweetal betreft zijn ze pas net begonnen en kunnen we in de nabije toekomst nog veel meer ontwikkelingen verwachten. ‘Het aankomende jaar zullen we een hoop nieuwe ontwikkelingen naar buiten brengen. We kunnen nog niet alles verklappen maar er zal onder andere de mogelijkheid zijn om te investeren in Bitcoin Meester aan de hand van certificaten.’

Kiezen voor een investering in de cryptomarkt is kiezen voor Bitcoin Meester: ‘Een super eenvoudige interface (communicatie tussen gebruiker en website), een hele goede support-desk, het unieke concept dat cryptovaluta onderling uitwisselbaar zijn en een bewaar portemonnee om je cryptogeld veilig in op te bergen. Bovendien geven wij als enige rente over stablecoins. Dat zijn cryptomunten met een waarde die is gelinkt aan een fiat valuta, bijvoorbeeld de euro of de dollar’, legt Boyd uit.

De jonge eigenaren van Bitcoin Meester laten tot slot weten dat zij zich graag als sponsor inzetten voor de maatschappij. ‘Wij steunen graag veel goede doelen.’

Informatie

Bitcoin Meester | Telefoon 085 007 60 00 | helpdesk@bitcoinmeester.nl | www.bitcoinmeester.nl

Foto: Mitchell Zandwijken en Boyd Meuleman

[Deze advertrorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, december 2019]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.