Advertorial Zakelijk

Bitcoin Meester: ‘De cryptomarkt toegankelijk voor iedereen’

Amstelveen - Twee zakelijke vrienden besloten in 2017 hun expertise én belangstelling voor cryptocurrency te bundelen en Bitcoin Meester was geboren. Een juiste keuze zo bleek al snel, sinds de oprichting iets meer dan twee jaar geleden hebben zich ruim vijftigduizend gebruikers aangesloten.

Waar er in het begin slechts de bitcoin te verhandelen was, is dit inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan tweehonderd verschillende cryptocurrencies.

Voor zowel de beginnende als gevorderde handelaar

‘We wilden een platform creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptocurrency’, zo laten financieel expert Mitchell Zandwijken en ICT’er Boyd Meuleman weten. ‘Ons doel was en is om de handel in cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. Ons platform is zo ingericht dat het zelfs voor de beginner eenvoudig en snel handelen is.’

Mitchel vervolgt: ‘Cryptocurrency kopen is bij ons net zo eenvoudig als het bestellen van een paar nieuwe schoenen. Betalen kan gewoon met iDeal en er kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 200 verschillende munten. Waaronder uiteraard de bitcoin’

Om de beginnende handelaar op weg te helpen is er ook een blog inclusief een kennisbank in het leven geroepen. Om dit extra te ondersteunen staat er ook nog een professionele helpdesk klaar om de klanten te helpen met eventuele vragen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te handelen vanaf de smartphone met de recent gelanceerde Bitcoin Meester app.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester

Wat het ondernemende tweetal betreft zijn ze pas net begonnen en kunnen we in de nabije toekomst nog veel meer ontwikkelingen verwachten. ‘Het aankomende jaar zullen we een hoop nieuwe ontwikkelingen naar buiten brengen. We kunnen nog niet alles verklappen maar er zal onder andere de mogelijkheid zijn om te investeren in Bitcoin Meester aan de hand van certificaten.’

Kiezen voor een investering in de cryptomarkt is kiezen voor Bitcoin Meester: ‘Een super eenvoudige interface (communicatie tussen gebruiker en website), een hele goede support-desk, het unieke concept dat cryptovaluta onderling uitwisselbaar zijn en een bewaar portemonnee om je cryptogeld veilig in op te bergen. Bovendien geven wij als enige rente over stablecoins. Dat zijn cryptomunten met een waarde die is gelinkt aan een fiat valuta, bijvoorbeeld de euro of de dollar’, legt Boyd uit.

De jonge eigenaren van Bitcoin Meester laten tot slot weten dat zij zich graag als sponsor inzetten voor de maatschappij. ‘Wij steunen graag veel goede doelen.’

Informatie

Bitcoin Meester | Telefoon 085 007 60 00 | helpdesk@bitcoinmeester.nl | www.bitcoinmeester.nl

Foto: Mitchell Zandwijken en Boyd Meuleman

[Deze advertrorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, december 2019]


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen vandaag 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:03

Bussluis bij Urbanuskerk: doorgaand autoverkeer uit Bovenkerk geweerd

Amstelveen – Gemeente Amstelveen is voornemens een bussluis aan te leggen ter hoogte van de Urbanuskerk in Bovenkerk, om doorgaand autoverkeer te weren op de route Noorddammerlaan/Legmeerdijk. Om sluipverkeer door Bovenkerk te voorkomen ligt er bovendien een plan klaar om eenrichtingsverkeer in diverse Bovenkerkse straten door te voeren.