Advertorial Zakelijk

Bitcoin Meester: ‘De cryptomarkt toegankelijk voor iedereen’

Amstelveen - Twee zakelijke vrienden besloten in 2017 hun expertise én belangstelling voor cryptocurrency te bundelen en Bitcoin Meester was geboren. Een juiste keuze zo bleek al snel, sinds de oprichting iets meer dan twee jaar geleden hebben zich ruim vijftigduizend gebruikers aangesloten.

Waar er in het begin slechts de bitcoin te verhandelen was, is dit inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan tweehonderd verschillende cryptocurrencies.

Voor zowel de beginnende als gevorderde handelaar

‘We wilden een platform creëren waar iedereen, ervaren of beginner, aan de slag kan gaan met het handelen in cryptocurrency’, zo laten financieel expert Mitchell Zandwijken en ICT’er Boyd Meuleman weten. ‘Ons doel was en is om de handel in cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken. Ons platform is zo ingericht dat het zelfs voor de beginner eenvoudig en snel handelen is.’

Mitchel vervolgt: ‘Cryptocurrency kopen is bij ons net zo eenvoudig als het bestellen van een paar nieuwe schoenen. Betalen kan gewoon met iDeal en er kan een keuze gemaakt worden uit meer dan 200 verschillende munten. Waaronder uiteraard de bitcoin’

Om de beginnende handelaar op weg te helpen is er ook een blog inclusief een kennisbank in het leven geroepen. Om dit extra te ondersteunen staat er ook nog een professionele helpdesk klaar om de klanten te helpen met eventuele vragen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om te handelen vanaf de smartphone met de recent gelanceerde Bitcoin Meester app.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester

Wat het ondernemende tweetal betreft zijn ze pas net begonnen en kunnen we in de nabije toekomst nog veel meer ontwikkelingen verwachten. ‘Het aankomende jaar zullen we een hoop nieuwe ontwikkelingen naar buiten brengen. We kunnen nog niet alles verklappen maar er zal onder andere de mogelijkheid zijn om te investeren in Bitcoin Meester aan de hand van certificaten.’

Kiezen voor een investering in de cryptomarkt is kiezen voor Bitcoin Meester: ‘Een super eenvoudige interface (communicatie tussen gebruiker en website), een hele goede support-desk, het unieke concept dat cryptovaluta onderling uitwisselbaar zijn en een bewaar portemonnee om je cryptogeld veilig in op te bergen. Bovendien geven wij als enige rente over stablecoins. Dat zijn cryptomunten met een waarde die is gelinkt aan een fiat valuta, bijvoorbeeld de euro of de dollar’, legt Boyd uit.

De jonge eigenaren van Bitcoin Meester laten tot slot weten dat zij zich graag als sponsor inzetten voor de maatschappij. ‘Wij steunen graag veel goede doelen.’

Informatie

Bitcoin Meester | Telefoon 085 007 60 00 | helpdesk@bitcoinmeester.nl | www.bitcoinmeester.nl

Foto: Mitchell Zandwijken en Boyd Meuleman

[Deze advertrorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, december 2019]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 14:31

Trajectcontrole op N201 gaat definitief van start

Amstelveen - Het trajectcontrole-systeem op de provinciale weg N201 bij Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn wordt vanaf maandag 2 november 2020 actief. Hardrijders kunnen vanaf die datum automatisch rekenen op een boete via het Centraal Justitieel Incassobureau.

Politiek gisteren 13:59

‘Gezond en zonder armoede de crisis door’

Amstelveen - Als het aan GroenLinks ligt gaat Amstelveen (financieel) gezond en zonder armoede de coronacrisis door. De partij heeft daartoe in een notitie een serie aanbevelingen gedaan aan het College van B en W.

Amstelveen van voorheen 25 okt. 2020 19:46

Amstelveen van voorheen (218)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 218 een oude prentbriefkaart van de luchthaven waar Amstelveen in economische zin zoveel aan te danken heeft: Schiphol.