Bitcoin Meester gaat voor Eredivisie

Amstelveen - Als broker marktleider in de cryptovaluta weet Bitcoin Meester als geen ander hoe je je fanbase kan laten groeien. Het platform is een exclusief partnerschap aangegaan met voetbalclub AZ, waarbij het sponsorbedrag in de digitale munt is voldaan. Marketing manager Christiaan Jimmink is trots op deze unieke samenwerking en vertelt waarom sport één van hun belangrijkste strategische markten is.

Het Nederlandse bedrijf Bitcoin Meester groeit naar ongekende hoogte, mede dankzij de registratie bij De Nederlandsche Bank. De kracht van de onderneming is het grote aanbod van verschillende cryptocurrencies én het gemak waarmee deze gekocht, verkocht en bewaard kunnen worden, zonder enige technische kennis. ‘Tevens is ook de service naar de klant enorm belangrijk voor ons’, vult Christiaan aan. Michael Koster, Commercieel Directeur van AZ, roemt het bedrijf om zijn toegankelijkheid: ‘Bitcoin Meester is in staat nieuwe gebruikers op verantwoorde wijze wegwijs te maken in deze wereld.’  

Eredivisie
Christiaan legt uit dat de cryptomarkt gerelateerd wordt aan een mannenwereld. ‘We zien op ons platform dat 80% man is. En aangezien voetbal zeer populair is in de mannenwereld, willen we dit grote publiek graag aanspreken.’ Er is met maar liefst zes voetbalclubs uit de Eredivisie gesproken. Christiaan vertelt waarom de keus op AZ is gevallen: ‘Het is een grote, ambitieuze voetbalclub met tevens een grote achterban. We merkten dat ze de crypto wereld omarmen. Zo hebben ze niet alleen interesse, maar ook kennis van de cryptowereld.’

Wereldnieuws
‘Toen het persbericht van onze partnerschap met AZ eruit ging, kregen we vanuit de hele wereld enthousiaste reacties.’ Het is dan ook uniek dat een gedeelte van het sponsorbedrag in de digitale munt is voldaan. ‘Ook vanuit het buitenland was er vanuit diverse voetbalclubs direct interesse.’ Inmiddels zijn de ogen van voetbalclubs geopend en is voetballegende Lionel Messi onlangs deels uitbetaald in crypto.

Hockey
Naast het voetbal zet Bitcoin Meester ook in op hockey. ‘We hebben gekozen voor HC Bloemendaal om onze naamsbekendheid op hockeygebied in Nederland verder uit te breiden. We willen ons op meerdere vlakken laten zien en hockey is weer een ander soort publiek. We vinden het dan ook erg tof om ons logo op het Dames 1 en Heren 1 shirt te zien! Ook sponsoren we bij Pinoké al jaren een jeugd dames elftal.’

Christiaan en zijn team weten het marketingbudget goed in te zetten. Zo bereiken zij wekelijks vele millennials via radiostation SLAM FM en werd er tevens onlangs een bitcoin weggegeven. Het groeiende bedrijf heeft een steeds groter marketingbudget en de creatieve denktank is nog lang niet leeg. ‘Er komen heel veel leuke dingen aan, maar die blijven nog even een verrassing.’

Bitcoin Meester | Thailandlaan 6 1432 DJ Aalsmeer | Tel: 085 007 6000 | www.bitcoinmeester.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Algemeen gisteren 17:58

Maai Mei Niet: minder maaien, meer biodiversiteit

Amstelveen - Amstelveen doet mee aan de landelijke campagne ‘Maai Mei Niet’. Om de biodiversiteit te vergroten maait de gemeente de gehele maand mei bermen, bloemweiden en geselecteerde gazonstroken niet. Minder maaien zorgt voor meer bloemen en bijen. 

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt.