Dorpsstraat.

Bizarre slooptocht door Oude Dorp Amstelveen

Amstelveen - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn talloze ramen ingegooid en vernielingen gepleegd in het Oude Dorp van Amstelveen. Veel winkeliers zijn de dupe.

UPDATE {KLIK HIER}: SLOOPTOCHT KOMT HARD AAN

De Amstelveense politie toont op Facebook talloze foto's van ingegooide ramen van winkels, maar ook van auto's en werkmaterieel.

Het Oude Dorp ondergaat momenteel een herinrichting. In het Dorp komt de klap hard aan bij de toch al door corona zwaar getroffen ondernemers. De politie heeft er geen goed woord voor over: 'Het is al moeilijk genoeg voor bedrijven om in deze tijd te overleven met de huidige maatregelen.' 

De politie vraagt getuigen zich te melden via  0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (zaakregistratienummer 2021015838).


Meer nieuws

112 vandaag 14:03

Steekpartij in Buitenveldert

Buitenveldert - Aan de Buitenveldertselaan in Buitenveldert is zondagmiddag omstreeks 13.30 een persoon neergestoken.

Algemeen vandaag 13:38

Week lang zwerfvuil ruimen in Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen stelt in de week van de Landelijk Opschoondag (15-20 maart) dagelijks opruimmateriaal beschikbaar aan inwoners die willen helpen om zwerfvuil in Amstelveen te verwijderen.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (43)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 43e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Schouwburg Amstelveen.

Wonen gisteren 13:45

Amstelveen & Eigen Haard: Geen groei sociale woningvoorraad, wel meer aanbod in middensegment

Amstelveen – Uit nieuwe afspraken die gemeente Amstelveen heeft gemaakt voor de periode 20201-2024 met woningcorporatie Eigen Haard blijkt onder andere dat de sociale voorraad aan huurwoningen van Eigen Haard de komende jaren niet verder zal groeien, maar gelijk blijft. Anderzijds wordt wel ingezet op een toename van het huuraanbod in het middensegment.