Davey Photography, Rob Franken
112

Blikschade bij botsing Oranjebaan

Amstelveen - Op de kruising van de Oranjebaan met de Burgemeester Boersweg in Amstelveen heeft donderdagavond een botsing plaastgevonden tussen een auto en een bestelbus.

Beide voertuigen liepen daarbij schade op, maar er vielen geen ernstig gewonden. De bij het ongeval betrokken personen hebben een medische check gekregen van ambulancepersoneel, maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De auto moest vanwege de schade worden afgesleept. Het kruispunt werd enige tijd gedeeltelijk afgezet. Naar de toedracht van de botsing wordt onderzoek gedaan.

Op de Oranjebaan in Amstelveen, een belangrijke doorgaande weg - die van stadsweg overgaat in een provinciale weg (N522)-  hebben dit jaar al diverse ongevallen plaatsgevonden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:00

Bitcoin Meester gaat voor Eredivisie

Amstelveen - Als broker marktleider in de cryptovaluta weet Bitcoin Meester als geen ander hoe je je fanbase kan laten groeien. Het platform is een exclusief partnerschap aangegaan met voetbalclub AZ, waarbij het sponsorbedrag in de digitale munt is voldaan. Marketing manager Christiaan Jimmink is trots op deze unieke samenwerking en vertelt waarom sport één van hun belangrijkste strategische markten is.