Davey Photography
112

Blikschade bij kettingbotsing Bosrandweg

Amstelveen/Aalsmeer - Op de Bosrandweg (N231) heeft donderdag aan het begin van de avond een kettingbotsing plaatsgevonden waarbij meerdere auto's betrokken zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde in het midden van de Bosrandweg in de richting van Amstelveen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de botsing. De politie zette een rijbaan af, verkeer werd om het ongeval heen geleid.

112_kettingbotsing_bosrandweg2.jpg

Drie auto's liepen flinke schade op. Een takelbedrijf sleept de auto's weg. Een vierde voertuig had geen schade en kon uiteindelijk de weg vervolgen.

Op het bewuste deel van de Bosrandweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/u. De weg is vaker toneel van ongevallen: geregeld gaat het om kop-staartbotsingen tussen 2 auto's

Foto's: Davey Photography


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.