Davey Photography
112

Blikschade bij kettingbotsing Bosrandweg

Amstelveen/Aalsmeer - Op de Bosrandweg (N231) heeft donderdag aan het begin van de avond een kettingbotsing plaatsgevonden waarbij meerdere auto's betrokken zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde in het midden van de Bosrandweg in de richting van Amstelveen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de botsing. De politie zette een rijbaan af, verkeer werd om het ongeval heen geleid.

112_kettingbotsing_bosrandweg2.jpg

Drie auto's liepen flinke schade op. Een takelbedrijf sleept de auto's weg. Een vierde voertuig had geen schade en kon uiteindelijk de weg vervolgen.

Op het bewuste deel van de Bosrandweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/u. De weg is vaker toneel van ongevallen: geregeld gaat het om kop-staartbotsingen tussen 2 auto's

Foto's: Davey Photography


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.