Davey Photography, Davey Baas
112

Blikschade bij ongeval Dr. Willem Dreesweg

Amstelveen - Aan de Dr. Willem Dreesweg heeft maandag aan het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Nessermolen in regenachtige omstandigheden. Een van de wagens werd in de flank geraakt. Er was sprake van behoorlijke blikschade, maar niemand raakte gewond.

112_dreesweg_dpdb.jpg

Een handhavingsteam van gemeente Amstelveen was snel ter plaatse en zette de plek van het ongeval af en leidde het verkeer om de beschadigde wagens heen.

112_dreesweg2_dpdb.jpg

Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. 

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 gisteren 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.