Naomi de Water en Claudia Menger.

BLOND Amstelveen: professioneel én gezellig

AMSTELVEEN - Kapsalon Blond Amstelveen opende begin augustus haar deuren. Bij deze nieuwe salon – op de hoek van de Lindelaan – staat professionaliteit voorop. ‘Daarnaast willen we dat het weer gezellig wordt bij de kapper en dat het weer een uitje wordt, dat vinden we belangrijk’, zo zegt eigenaresse Claudia Menger.

De salon (voor dames, heren en kinderen) ziet er licht, professioneel en gezellig uit. ‘We hebben express de stoelen in het midden van de salon gezet en niet tegen de muur, zodat je ook eens met je overbuurvrouw kunt kletsen’, legt Claudia uit.

Duo
Claudia zit al zo’n 17 jaar in het kappersvak en is al jaren actief in Amstelveen. En ook haar rechterhand Naomi de Water is al zo’n 15 jaar kapster in de regio. Samen hebben ze jaren in dezelfde salon gewerkt. ‘Ik kreeg de gelegenheid om voor mezelf te beginnen, iets waar ik al lang van droomde. Naomi wilde ik daar heel graag bij hebben. We zijn vriendinnen en collega’s en vullen elkaar perfect aan’, aldus Claudia.  ‘We werken hetzelfde, vinden hetzelfde en vragen bij iedere klant advies aan elkaar. Dat maakt ons sterk als team’, vult Naomi aan.

Kleurspecialisten
Beide dames hebben een aparte opleiding tot kleurspecialist gevolgd. Deze specialiteit scholen ze ieder jaar bij. ‘Het is belangrijk om jezelf up-to-date te houden. Zodat je de laatste trends kunt volgen, maar ook de laatste technieken. Er gebeurt veel op kleurgebied’, zo zegt Naomi.

Persoonlijk
Bij Blond Amstelveen staat persoonlijke service centraal. ‘We vinden het belangrijk dat we de klant én zijn of haar wensen kennen. We zetten de klant centraal, creëren een moment voor hem of haar en zorgen dat het geen lopendebandwerk wordt. Gewoon gezellig een kopje koffie met wat lekkers en tegelijkertijd goed geholpen worden, dat is Blond Amstelveen’, zo zegt Claudia.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop even binnen of maak een afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of online gemaakt worden.  

Informatie
Blond Amstelveen
Lindelaan 71
Telefoon 020 331 85 46
info@blondamstelveen.nl
www.blondamstelveen.nl

(advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.