Stefan Bink van BINK Fietsen heeft diverse BN'ers als klant.

BN’ers gek op BINK Fietsen

AMSTELVEEN – BN’ers weten de weg naar de Amstelveense fietsspecialist BINK Fietsen prima te vinden. Afgelopen week kochten zowel Nicolette van Dam als Ronald de Boer een fraaie Urban Arrow bij de voor Tweewielerwinkel van het Jaar genomineerde fietswinkel aan de Amsterdamseweg.

Stefan Bink overhandigde de twee elektrische Urban Arrow’s (ook wel de nieuwe tweede auto genoemd) aan Nicolette die afgelopen vrijdag op bezoek kwam - Ronald kwam zijn nieuwe aanwinst vanmorgen ophalen. 

Urban Arrow
De Urban Arrow Family is een echte nekkendraaier onder de elektrische bakfietsen, want je hebt wel wat onder je bips als je ermee door de stad toert. Volgens Stefan & Mariëlle Bink van BINK Fietsen is het paradepaardje onder de bakfietsen bijzonder in trek bij Amstelveense ouders.. en natuurlijk bij BN’ers.

Stem op BINK!
BINK fietsen is genomineerd voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Ben jij ook gek op BINK? Breng dan je stem uit op BINK Fietsen en klik hier!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:48

Voorkom burenruzies tijdens thuisblijfvakantie

Amstelveen - De zomervakantie is in aantocht. "Je viert vakantie in je eigen achtertuin, met wat meer barbecues en rumoer. Je buren genieten daar al snel wat minder van dan jij. Want zij moeten vaak nog thuiswerken terwijl jij vakantie viert. En dat kan ergernissen oproepen", zegt Frannie Herder, adviseur buurtbemiddeling en woonoverlast bij het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).

Advertorial Sport vandaag 14:20

De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam

Amstelveen/Amsterdam - Golfcentrum De Hoge Dijk kent maar liefst 27 holes, een golfclub met duizend leden, een vernieuwde driving range, een geweldige brasserie, drie terrassen, goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Kortom, golfbaan De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam.

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Advertorial Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.