Stefan Bink van BINK Fietsen heeft diverse BN'ers als klant.

BN’ers gek op BINK Fietsen

AMSTELVEEN – BN’ers weten de weg naar de Amstelveense fietsspecialist BINK Fietsen prima te vinden. Afgelopen week kochten zowel Nicolette van Dam als Ronald de Boer een fraaie Urban Arrow bij de voor Tweewielerwinkel van het Jaar genomineerde fietswinkel aan de Amsterdamseweg.

Stefan Bink overhandigde de twee elektrische Urban Arrow’s (ook wel de nieuwe tweede auto genoemd) aan Nicolette die afgelopen vrijdag op bezoek kwam - Ronald kwam zijn nieuwe aanwinst vanmorgen ophalen. 

Urban Arrow
De Urban Arrow Family is een echte nekkendraaier onder de elektrische bakfietsen, want je hebt wel wat onder je bips als je ermee door de stad toert. Volgens Stefan & Mariëlle Bink van BINK Fietsen is het paradepaardje onder de bakfietsen bijzonder in trek bij Amstelveense ouders.. en natuurlijk bij BN’ers.

Stem op BINK!
BINK fietsen is genomineerd voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Ben jij ook gek op BINK? Breng dan je stem uit op BINK Fietsen en klik hier!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.