Eerste Amstelveense 'Bokkentocht' loopt langs 7 cafés

Amstelveen – Bierbrouwerij De Naeckte Brouwers organiseert op zaterdag 6 oktober 2018 de eerste Amstelveense Bokkentocht. Deelnemers dienen in zeven verschillende Amstelveense cafés een bockbiertje te drinken en krijgen daarvoor een heuse stempelkaart mee.

De Bokkentocht voert langs Hotel-Café-Restaurant Abina, De Vijfer, ANNA, Café Thijs, Het Wapen van Amstelveen, Grand Café 't Oude Dorp en Cafe The Pub. Tijdens de tocht kunnen de deelnemers kiezen uit 25 verschillende bockbieren. Het is mogelijk om bij ieder café te beginnen of te eindigen met de tocht.

Stempelkaart

De Amstelveense bierbrouwerij De Naeckte Brouwers meldt op Facebook dat deelnemers een speciale stempelkaart krijgen en bij ieder café een bockbier van de tap moeten drinken. Voor ieder biertje wordt één stempel uitgedeeld. Als de stempelkaart vol is, ontvangen de deelnemers een gratis t-shirt als bewijs van deelname aan de eerste Amstelveense Bokkentocht.

Onderbreken

De tocht is drie kilometer lang en kan het best te voet of eventueel per fiets worden afgelegd. Deelnemers kunnen als ze willen hun tocht onderbreken en vervolgens tot uiterlijk zondag 28 oktober tijdens de openingstijden van de deelnemende cafés weer verder gaan. De Naeckte Brouwers roept deelnemers op om verstandig te zijn en met mate te drinken.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.