Een leeg Stadsplein in het centrum van Amstelveen [AmstelveenZ}

Boodschap 'Wij missen jullie' duikt op steeds meer plekken op in Amstelveen

Amstelveen - Op steeds meer plekken in Amstelveen duikt de boodschap 'Wij missen jullie' op. Op diverse schoolgebouwen zijn de teksten op de ramen geplakt en ook winkelcentrum Stadshart Amstelveen gaf op Facebook aan het winkelend publiek te missen.

Het Stadshart schrijft: 'Wij missen het volle winkelcentrum, de drukke winkels, alle geluiden van pratende en lachende mensen. Het is nu zo stil! En als de zon zo schijnt als vandaag dan missen wij de volle terrasjes aan het Stadsplein. Hopelijk zien wij jullie snel weer in het winkelcentrum!'

Ook scholen laten zich niet onbetuigd, zoals bijvoorbeeld bij basisschool de Zwaluw in Nes, waar hartjes de boodschap kracht bij zetten..

nes missen juillie.jpg

linde.jpg

Ook bij Montessorischool de Linde (foto boven) is de boodschap te zien, maar meer scholen, bijvoorbeeld in Westwijk, verspreiden de boodschap. Hieronder de dependance van de Karel Eykmanschool.

dependance eijkmanschool.jpg

Basisschool de Westwijzer (foto onder): 'We hebben een bericht voor al onze leerlingen (en de rest van de leerlingen in Nederland) die nu noodgedwongen thuiszitten vanwege Corona. #StayStrong❤️'

Westwijzer missen jullie.jpg

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Griffioen (@griffioenvu) op


Meer nieuws

Horeca gisteren 17:58

'Terrasje pakken'; Amstelveen geniet

Amstelveen - De heropening van de Amstelveense horeca-terrassen is vanmiddag uitstekend verlopen: vrijwel iedereen hield zich keurig aan de regels en veel mensen genoten ervan om weer een terrasje te kunnen pakken.

Algemeen gisteren 08:24

Man dumpt afval naast container en scheldt BOA's de huid vol

Amstelveen - Een inwoner die op Eerste Pinksterdag werd getraceerd nadat hij afval naast een ondergrondse container had gezet, heeft handhavers de huid volgescholden. Wethouder Herbert Raat (Handhaving, VVD) overweegt vervolgstappen tegen de agressieve bewoner.

Amstelveen van voorheen 31 mei 2020 21:00

Amstelveen van voorheen (197)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 197 een oude foto van de vroegere Middeldorpstraat (destijds Middendorpstraat), waarvan de huizen binnenkort gesloopt gaan worden voor de verbreding van de A9.

Algemeen 31 mei 2020 20:03

Fraaie legpuzzel Urbanuskerk uitgedeeld aan duizend ouderen

Amstelveen - Speciaal voor ouderen verstrekken de ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk (samen met het Bewonersplatform Bovenkerk) de komende periode duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk. 

Algemeen 31 mei 2020 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.