Een leeg Stadsplein in het centrum van Amstelveen [AmstelveenZ}

Boodschap 'Wij missen jullie' duikt op steeds meer plekken op in Amstelveen

Amstelveen - Op steeds meer plekken in Amstelveen duikt de boodschap 'Wij missen jullie' op. Op diverse schoolgebouwen zijn de teksten op de ramen geplakt en ook winkelcentrum Stadshart Amstelveen gaf op Facebook aan het winkelend publiek te missen.

Het Stadshart schrijft: 'Wij missen het volle winkelcentrum, de drukke winkels, alle geluiden van pratende en lachende mensen. Het is nu zo stil! En als de zon zo schijnt als vandaag dan missen wij de volle terrasjes aan het Stadsplein. Hopelijk zien wij jullie snel weer in het winkelcentrum!'

Ook scholen laten zich niet onbetuigd, zoals bijvoorbeeld bij basisschool de Zwaluw in Nes, waar hartjes de boodschap kracht bij zetten..

nes missen juillie.jpg

linde.jpg

Ook bij Montessorischool de Linde (foto boven) is de boodschap te zien, maar meer scholen, bijvoorbeeld in Westwijk, verspreiden de boodschap. Hieronder de dependance van de Karel Eykmanschool.

dependance eijkmanschool.jpg

Basisschool de Westwijzer (foto onder): 'We hebben een bericht voor al onze leerlingen (en de rest van de leerlingen in Nederland) die nu noodgedwongen thuiszitten vanwege Corona. #StayStrong❤️'

Westwijzer missen jullie.jpg

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Griffioen (@griffioenvu) op


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.