GoogleMaps

Bosbaanweg afgesloten door roeiwedstrijden

Amstelveen – De Hollandia Roeiwedstrijden en het NK Klein vinden dit weekend plaats op de Bosbaan in Amstelveen. In verband hiermee is de Bosbaanweg zowel zaterdag als zondag afgesloten.

De Hollandia Roeiwedstrijden worden al 136 jaar georganiseerd door roeivereniging Hollandia. De organiserende vereniging meldt op zijn website dat er veel studenten- en juniorenroeiers naar de Bosbaan komen om hun titels te verdedigen of te behalen.

Titels

Dit jaar zal ook het NK Klein plaatsvinden tijdens de Hollandia Roeiwedstrijden. Tijdens deze wedstrijden strijden de beste Nederlandse roeiers in de kleine nummers om de Nederlandse titels.

Amsterdamse Bos meldt op zijn website dat de Bosbaan in verband met de roeiwedstrijden zaterdag en zondag wordt afgesloten. De afsluiting geldt van 6.00 uur ’s ochtends tot en met 19.00 uur ’s avonds.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.