Bossche Bollen veroveren Amstelveen

Bossche Bollen veroveren Amstelveen Foto: Eigenaar & patissier Steve Bouman van Patisserie Prenger samen met Mariëlle Bink van Bink Fietsen

Amstelveen - Patisserie Prenger houdt van 30 september tot en met 13 oktober 2019 in samenwerking met Bink Fietsen spectaculaire actieweken ter promotie van authentieke Bossche Bollen die in het assortiment zijn opgenomen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Niet alleen zijn de smaakvolle Bossche Bollen van Prenger extra voordelig verkrijgbaar (€1,75 p.s.), ook maken kopers tijdens de actieweken kans op 1 van liefst zes Cortina Fietsen ter waarde van € 495,-! 

Extra: maak kans op gratis Bossche Bollen

En als extraatje: in samenwerking met AmstelveenZ.nl worden nog eens 3 dozen Bossche Bollen (vier stuks per doos) verloot onder lezers! Tag daarvoor je beste vriend(in) of collega met wie jij deze Bossche Bollen wilt proeven of mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Bossche Bollen! AmstelveenZ maakt donderdag 3 oktober 2019 de winnaars bekend op de website*! 

Groot fan

Patissier en eigenaar Steve Bouman is al van kinds af aan groot fan van de alom gewaardeerde lekkernij uit Den Bosch. Toen hij afgelopen zomer tijdens zijn vakantie weer eens een bezoek bracht aan de stad in Noord-Brabant, was hij er snel uit. ‘De Bossche Bol is een fantastische gebaksspecialiteit en verdient veel meer aandacht en promotie. Dat is de reden dat we via een authentiek recept de Bossche Bollen nu ook in Amstelveen verkopen’, zegt Bouman enthousiast.

Liefst zes Cortina Fietsen verloot!

De reacties op Prenger’s Bossche Bollen, volgens traditioneel en deels geheim recept, zijn lovend en Bouman denkt dat Amstelveen klaar is voor een kennismaking met de Bossche Bol. ‘Om dat kracht bij te zetten verloten we in samenwerking met onze buurman aan de Amsterdamseweg, BINK Fietsen, ook nog eens zes Cortina Fietsen.’

Iedereen die Bossche Bollen koopt bij Prenger in de actieperiode, maakt kans op een van de fraaie Cortina fietsen. In de tweede actieweek wordt van maandag tot en met zaterdag (7 tot en met 12 oktober) dagelijks zo’n fraaie ­ fiets verloot; ook kopers in de eerste week dingen natuurlijk mee.

De speciaal te verloten Cortina fietsen zijn allemaal uitgerust in het zwart met speciale blauwe banden. ‘In de kleuren van Prenger’, zegt Mariëlle. ‘En natuurlijk, iedereen die een fiets koopt bij BINK Fietsen in de actieperiode trakteren we op Bossche Bollen’.

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl

BINK Fietsen
Amsterdamseweg 162, Amstelveen
020 647 25 69
info@binkfietsen.nl
www.bink­fietsen.nl

[Deze advertorial is ook deels verschenen in AmstelveenZ Magazine, oktober 2019] 
* Klik hier voor de actievoorwaarden van de AmstelveenZ Lezersactie

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties