Eigenaar & patissier Steve Bouman van Patisserie Prenger samen met Mariëlle Bink van Bink Fietsen

Bossche Bollen veroveren Amstelveen

Amstelveen - Patisserie Prenger houdt van 30 september tot en met 13 oktober 2019 in samenwerking met Bink Fietsen spectaculaire actieweken ter promotie van authentieke Bossche Bollen die in het assortiment zijn opgenomen.

Niet alleen zijn de smaakvolle Bossche Bollen van Prenger extra voordelig verkrijgbaar (€1,75 p.s.), ook maken kopers tijdens de actieweken kans op 1 van liefst zes Cortina Fietsen ter waarde van € 495,-! 

Extra: maak kans op gratis Bossche Bollen

En als extraatje: in samenwerking met AmstelveenZ.nl worden nog eens 3 dozen Bossche Bollen (vier stuks per doos) verloot onder lezers! Tag daarvoor je beste vriend(in) of collega met wie jij deze Bossche Bollen wilt proeven of mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Bossche Bollen! AmstelveenZ maakt donderdag 3 oktober 2019 de winnaars bekend op de website*! 

Groot fan

Patissier en eigenaar Steve Bouman is al van kinds af aan groot fan van de alom gewaardeerde lekkernij uit Den Bosch. Toen hij afgelopen zomer tijdens zijn vakantie weer eens een bezoek bracht aan de stad in Noord-Brabant, was hij er snel uit. ‘De Bossche Bol is een fantastische gebaksspecialiteit en verdient veel meer aandacht en promotie. Dat is de reden dat we via een authentiek recept de Bossche Bollen nu ook in Amstelveen verkopen’, zegt Bouman enthousiast.

Liefst zes Cortina Fietsen verloot!

De reacties op Prenger’s Bossche Bollen, volgens traditioneel en deels geheim recept, zijn lovend en Bouman denkt dat Amstelveen klaar is voor een kennismaking met de Bossche Bol. ‘Om dat kracht bij te zetten verloten we in samenwerking met onze buurman aan de Amsterdamseweg, BINK Fietsen, ook nog eens zes Cortina Fietsen.’

Iedereen die Bossche Bollen koopt bij Prenger in de actieperiode, maakt kans op een van de fraaie Cortina fietsen. In de tweede actieweek wordt van maandag tot en met zaterdag (7 tot en met 12 oktober) dagelijks zo’n fraaie ­ fiets verloot; ook kopers in de eerste week dingen natuurlijk mee.

De speciaal te verloten Cortina fietsen zijn allemaal uitgerust in het zwart met speciale blauwe banden. ‘In de kleuren van Prenger’, zegt Mariëlle. ‘En natuurlijk, iedereen die een fiets koopt bij BINK Fietsen in de actieperiode trakteren we op Bossche Bollen’.

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl

BINK Fietsen
Amsterdamseweg 162, Amstelveen
020 647 25 69
info@binkfietsen.nl
www.bink­fietsen.nl

[Deze advertorial is ook deels verschenen in AmstelveenZ Magazine, oktober 2019] 
* Klik hier voor de actievoorwaarden van de AmstelveenZ Lezersactie


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.