Laura, ontvangst & styling sanitair bij Bouwcenter Blauwhoff

Bouwcenter Blauwhoff: van moodboard tot badkamer

Aalsmeer - Een bezoek aan Bouwcenter Blauwhoff aan de Aalsmeerderweg is een lustv oor het oog voor iedereen die zich bezighoudt met woninginrichting en ver- of herbouw van woningen. Bij dit Aalsmeerse familiebedrijf met maar liefst 90 jaar ervaring vind je niet alleen een enorm assortiment aan hoogwaardige bouw- en afbouwmaterialen, tuintegels, fraaie binnendeuren en gereedschappen, maar ook duizenden vierkante meters aan inspiratie op het gebied van badkamers en vloeren. Voor een sanitaire stop ben je hier aan het juiste adres.

Moodboards

‘We hebben in onze showroom veel ruimte gecreëerd om het overzicht te bewaren en om als klant zelf aan de slag te kunnen op ons vloertegelplein. Hier zie je niet alleen moodboards liggen; als klant kun je ook je eigen moodboard creëren van jouw ideale badkamer door verschillende materialen bij elkaar te leggen’, aldus Tamara Vermeulen, marketeer bij Bouwcenter Blauwhoff. ‘Een moodboard is een prachtige basis om aan de slag te gaan met het uitkiezen van de benodigde materialen en kan een mooie handleiding vormen voor volgende verbouwingsplannen.’

De showroom is van maandag tot en met zaterdag open om doorheen te wandelen, inspiratie op te doen en zelf aan de slag te gaan met het samenstellen van jouw moodboard. Ben je eruit, dan kun je op afspraak terecht om voor jouw droombadkamer de puntjes op de i te zetten.

Trends

‘Trends wisselen elkaar snel af, maar we zien wel ontzettend veel vraag naar natuurlijke materialen en tinten’, vertelt Laura. Zij ontvangt mensen in de sanitair showroom en is stylist van de sanitaire ruimtes. ‘We zien ook veel roze, het gebruik van marmer, kleine tegeltjes en een wand met een accent. Denk bijvoorbeeld aan tegels die van veraf op behang lijken. Daar is echt veel vraag naar en dit kan ook gebruikt worden in andere ruimtes zoals de woonkamer.’

Mogelijkheden

De afdeling is zeer licht, waardoor alle materialen goed te bekijken zijn. Ook kun je gerust even naar buiten stappen met de materialen én zelfs tegels mee naar huis nemen om te zien hoe deze uitkomen in het licht van jouw woning. Naast de losse materialen worden er ook enkele badkamers in zijn geheel getoond. ‘De showroom dient puur ter inspiratie. We creëren graag sfeer, maar alles kan aangepast worden door de klant. Door verschillende tegels te proberen of te kiezen voor bijvoorbeeld een andere kraan. De kleine details maken het persoonlijk’, zegt Tamara. ‘Veel klanten hebben al ideeën voor de nieuwe badkamer, via televisie of internet. Wij vinden het leuk om tot in de kleinste details, samen met de klant, mee te denken. Het is fijn om mensen steeds enthousiaster te zien worden over hun eigen nieuwe badkamer!’

Bouwcenter Blauwhoff
Aalsmeerderweg 225, Aalsmeer
0297 32 42 81
www.bouwcenterblauwhoff.nl 

Dit artikel verscheen eerder in de juni-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 79.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.