Davey Photography, Pieter Schilt
112

Brand in Westwijk

 Amstelveen - Bij een woning aan Tolheksbos in Westwijk Amstelveen heeft zondagmiddag brand gewoed.

De brand - die vermoedelijk ontstond in een schuur - greep snel om zich heen, waarop de brandweer opschaalde naar 'middelbrand'. De rookontwikkeling was fors. Naast de brandweer van Amstelveen werd ook de Uithoornse brandweer opgeroepen ter assistentie. De brandweerlieden konden via een steeg bij de brandhaard komen.

112_tolheksbos_brand_amstelveen_dpps.jpg
Foto's: Davey Photography, Pieter Schilt

De brandweer wist te voorkomen dat de brand verder uitbreidde en doofde het vuur relatief snel. Het is nog onduidelijk waardoor de brand is ontstaan.

ddps-amstelveen-tolheksbos-brand-091022-112.jpg

De politie zette een deel van de straat af in verband met de rookontwikkeling en ook om vrije werkruimte voor de brandweer te creeren. Voor zover bekend raakte bij de brand niemand gewond.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.