Brockhoff Makelaars 2.0 klaar voor de toekomst: verhuizing woonwinkel naar Van der Hooplaan

Amstelveen - Al meer dan 50 jaar is Brockhoff Makelaars gevestigd in Amstelveen. Sinds 2020 waren zij gehuisvest in het iconische pand aan de Keizer Karelweg, tegenover Stadshart en direct liggend langs de A9. Een toplocatie voor alle voorgaande jaren, maar voor de toekomst zocht het makelaarskantoor iets nieuws. Na een maandenlange verbouwing is Brockhoff Makelaars verhuisd naar de Van der Hooplaan 153. Een woonwinkel waar je gemakkelijk naar binnen kunt stappen voor een persoonlijke kennismaking, waar je al je vragen kunt stellen en ook terecht kunt voor een hypotheekgesprek. Met deze verhuizing is Brockhoff Makelaars 2.0 klaar voor de toekomst.

Verhuizing

‘Het pand aan de Keizer Karelweg was natuurlijk prachtig, maar we waren toe aan iets nieuws. Ondanks de toplocatie, merkten we dat mensen niet makkelijk naar binnen liepen. Het was echt een kantoorpand. Wonen is nu veel meer dat mensen behoefte hebben aan een woonwinkel en meer op zoek zijn naar persoonlijk contact. Op deze nieuwe, toegankelijke locatie kunnen we dat bieden’, vertelt Annemarie van Duuren, kantoormanager en makelaar bij Brockhoff Makelaars.

‘Mensen kijken op internet wel voor alle woningen, maar zijn op zoek naar een ruimte waar ze terechtkunnen om stukken op te halen en al hun vragen te stellen. Hier aan de Van der Hooplaan staat de deur altijd open en kan iedereen makkelijk binnenlopen.’ Er is geen balie meer en je stapt direct de woonwinkel binnen waar je contact kunt leggen met de makelaars. ‘We merken nu al dat het gezellig is. Er zijn veel bewoners even binnengestapt, waar we eerder voor hebben aangekocht en verkocht. Makelaardij is een heel persoonlijk vak en hier aan de Van der Hooplaan kunnen we dat nog meer uitdragen.’

Brockhoff Makelaars van der hooplaan01.jpg

Woonwinkel

Met deze verhuizing heeft Brockhoff Makelaars er ook voor gekozen om de afdelingen op te splitsen vanwege de verschillende behoeften. De nieuwbouw-afdeling, een team van 20 medewerkers, is gevestigd aan de Burgemeester Haspelslaan 49. De woonwinkel aan de Van der Hooplaan betreft de bestaandebouw-afdeling. ‘Voor nieuwbouw heb je veel meer afspraken met klanten en ontwikkelaars, terwijl we voor bestaande bouw echt op zoek zijn naar dielaagdrempeligheid, gezelligheid en contact met de bewoners. Onze locatie aan de Van der Hooplaan sluit perfect aan bij die wensen. Omdat De Hypotheekshop ook hier te vinden is, kunnen we alles onder één dak bieden en willen we mensen echt van A tot Z ontzorgen.'

Landelijk netwerk

Zes jaar geleden heeft Brockhoff Makelaars zich aangesloten bij de landelijke organisatie Vivantus, de grootste makelaardij-organisatie van Nederland. Door deze samenwerking heb je de voordelen van een lokaal makelaarskantoor waar je gemakkelijk binnenstapt, met een landelijk netwerk achter de hand. ‘Door dit landelijke netwerk en de verhuizing naar deze nieuwe locatie, bieden we alles waar we voor staan: veel persoonlijke aandacht, toegankelijk, een optimaal bereik en alles goed geregeldonder één dak. Wees welkom voor een kopje koffie.’

Brockhoff Makelaars
Van der Hooplaan 153
1185 GB Amstelveen
020 543 7373
amstelveen@brockhoff.nl
www.brockhoff.nl

Dit artikel verscheen eerder in de juli-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 90.


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.