VTF
112

Bromfietsroof in Waardhuizen; daders dreigden met wapen

Amstelveen - Aan Praam in de wijk Waardhuizen is zondagmiddag een persoon beroofd van zijn bromfiets. De daders dreigden met een wapen en gingen er met de bromfiets vandoor.

De gewapende roof vond plaats omstreeks 17.00 uur. Hoewel al snel twee verdachten werden aangehouden, is de bromfiets nog niet terecht. De politie roept eventuele getuigen van de roof op om zich te melden.

Tips zijn welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie meldt dat de zaak in onderzoek is bij de recherche.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.