Davey Photography, Davey Baas
112

Brommers in botsing

Amstelveen - Twee brommerrijders zijn woensdagmiddag tegen elkaar gebotst nabij het kruispunt Keizer Karelweg/Burgemeester Rijnderslaan.

Bij het ongevaal raakte beide bestuurders gewond. Ze zijn door de toegesnelde ambulancedienst (ter plaatse met twee ambulances) naar een ziekenhuis overgebracht.

112 botsing brommers dpd 10424 keizer karelweg.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De politie zette een deel van de weg af voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Medewerkers van A9-aannemer VeenIX stelden de brommers veilig na het ongeval.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'