Davey Photography, Davey Baas
112

Brute liquidatie Amstelveen: 'kindje van 4 zat in auto'

Amstelveen - Bij de liquidatie van een persoon op de parkeerplaats van sportcomplex Escapade in Amstelveen donderdagavond, zou ook een kind van 4 jaar in de auto hebben gezeten.

Bronnen melden dat het vermoedelijk gaat om een kind van het slachtoffer. Het kind zou na de aanslag uit paniek de sportschool zijn ingerend. Bij de sportschool zit ook een kinderdagverblijf.

Het slachtoffer werd even na kwart over vijf op de parkeerplaats doodgeschoten door een in het zwart geklede man, terwijl zijn kind in de auto zat. Het slachtoffer zou een gepantserde auto bezitten.

De dader(s) zijn vermoedelijk gevlucht in een zilveren Volkswagen Transporter met geblindeerde achterramen. Momenteel is het onderzoek in volle gang. Het gebied rond Escapade is hermetisch afgesloten.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

De politie heeft een getuigenoproep gedaan. De fatale schietpartij vond plaats op het parkeergedeelte voor sportschool Health City Premium (voorheen Special Sports).

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.