112

Brute woningoverval op gezin PSV-speler Zahavi: Opsporing Verzocht toont beelden van verdachten [Video]

Buitenveldert - Opsporing Verzocht heeft beelden verspreid van de verdachten van een brute woningoverval op het gezin van PSV-voetballer Eran Zahavi.

De vrouw en jonge kinderen van Zahavi werden dit voorjaar (9 mei) thuis overvallen door twee nog onbekende mannen.  Ze bedreigden en sloegen de vrouw en knipten bij haar een stuk haar af en een van de jonge kinderen kreeg een vuurwapen op zich gericht. De mannen vertrokken pas nadat ze de bewoonster en de kinderen hadden vastgebonden.

De woningoverval vond plaats aan de Arenborg in Buitenveldert, niet ver van Amstelveen, op zondagmiddag 9 mei 2021. Rond 14.50 uur belde een man aan die een TNT-polo droeg. Zodra de bewoonster opendeed, kwam een tweede man tevoorschijn – met een vuurwapen.

Klik op deze button voor alle info en beelden via Opsporing Verzocht


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 11:39

Bieb werkt aan leesplezier

Amstelveen - De cijfers zijn schokkend: maar liefst 25% van de Nederlanders van 15 jaar oud loopt het risico om laaggeletterd de school te verlaten*. ‘Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen en kost de samenleving €1,13 miljard per jaar**’, stelt Gertrude Hoogendoorn, manager Educatie & Programmering bij de Bibliotheek Amstelland.

Columns gisteren 08:00

Column Geijsel Kroon: Achteruit-sparen

Amstelveen - U spaart achteruit als uw vermogen minder oplevert dan de inflatie. Bij een inflatie van 1% en een rentevergoeding van 0% spaart u dus 1 % achteruit. Als u dan aan de Belastingdienst ook nog 0,6% per jaar moet betalen omdat u € 50.000,- boven uw drempelbedrag spaart, dan spaart u jaarlijks 1,6% achteruit.

112 14 okt. 2021 17:23

Politie Amstelveen overspoeld met wapens tijdens inleveractie

Amstelveen - De actie 'Van je wapen af zonder straf' is tot dusver een opmerkelijk succes in Amstelveen. In drie dagen tijd werden talloze steek- en slagwapens, nepvuurwapens maar ook een flink aantal echte vuurwapens ingeleverd bij - of opgehaald door - de politie.