Voorbereidingen voor de zomeropening van het buitenbad

Buitenbaden De Meerkamp gaan eind april, begin mei weer open

Amstelveen - De voorbereidende werkzaamheden voor de (zomer-)opening van het buitenbad van zwembad De Meerkamp zijn in volle gang. Het peuterbad en het buitenterrein openen op 28 april, het wedstrijdbad opent op 6 mei.

Traditiegetrouw gaat het buitenbad open op 28 april. Ook dit jaar zal dat het geval zijn, maar alleen voor het peuterbad en het buitenterrein, de zonneweide. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten dan al op te starten. Het wedstrijdbad buiten zal daarom zaterdag 6 mei gereed zijn.

Meivakantie 2023

In de meivakantie zijn vanaf vrijdag 28 april het peuterbad en het buitenterrein dagelijks open vanaf 10:30 uur. Vanaf zaterdag 6 mei gaat ook het 25-meter wedstrijdbad buiten open. Banenzwemmen kan in dat weekend van 10:30 tot 12:00 uur.

Openingstijden De Meerkamp

Vanaf maandag 8 mei kan er weer ’s ochtends vroeg vanaf 7 uur banen gezwommen worden.
Kijk voor actuele openingstijden op: meerkamp.nl/openingstijden


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.