Davey Photography, Pieter Schilt
112

Buren alarmeren brandweer na rookmeldersignaal: bewoner was pannetje op vuur vergeten

Amstelveen - In een woning aan de Meander in het Stadshart heeft maandagavond een keukenbrand gewoed. De brandweer werd gealarmeerd door buren die een rookmelder-signaal hoorden.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een bewoner een pannetje op het vuur was vergeten. Dankzij het rookmeldersignaal en de melding was de brandweer op tijd om de brand te blussen en de bewoner veilig te stellen.

Ambulancepersoneel heeft zich over de bewoner ontfermd in verband met rookinhalatie. De brandweer wijst naar aanleiding van de brand op het belang van rookmelders, die ook nu waardevol bleken en levens kunnen redden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.

Algemeen 7 dec. 2023 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.