Jacqueline Solleveld en Daniëlle de Kluijver. Daarachter v.l.n.r.: Frits Suer, Ferry van Groeningen, Peter Bot, Kitty Huisman, Marga van Herteryck, Pieter Monkelbaan en Ruud Kootker.

Burgerbelangen Amstelveen brainstormt over toekomst

Amstelveen – De politieke partij Burgerbelangen Amstelveen heeft met fractie en bestuur een brainstormsessie gehouden over de vraag wat de Amstelveense kiezer in de komende jaren van bbA mag verwachten.

Ook besprak de partij wat de nieuwe uitdagingen zijn voor de lokale partij en hoe bbA zal anticiperen op een zich verder ontwikkelend Amstelveen.

Alles bij elkaar leverde de brainstormsessie volgens bbA tientallen ideeën en suggesties op, die zullen worden uitgewerkt en mogelijk worden opgenomen in het verkiezingsprogramma. BbA zal op 30 september de algemene jaarvergadering houden.

Raadslid Ewa Petiet moest thuisblijven en was niet bij de brainstormsessie aanwezig. Zij raakte besmet met het Corona virus, waardoor zij in quarantaine ging en vanuit huis haar bijdrage moest leveren


Meer nieuws

112 gisteren 10:18

Nachtelijke schuurbrand in Aalsmeer vermoedelijk door gloeiende BBQ-kolen

Aalsmeer - In de Karperstraat in Aalsmeer is afgelopen nacht een bewoner gewond geraakt door een schuurbrand die vermoedelijk is ontstaan door gloeiende restanten houtskool van een barbeque. De brandweer attendeert naar aanleiding van het incident mensen op het belang van veilig barbecuën.

Amstelveen van voorheen 1 aug. 2021 21:10

Amstelveen van voorheen (258)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 258 een foto uit 1947 van de Annakerk met daarnaast de Burgemeester Colijnweg.