Dave Offenbach

Burgerbelangen Amstelveen voegt Dave Offenbach en John de Die aan kieslijst toe

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) heeft Dave Offenbach (voormalig directeur Sportbedrijf Amstelveen ) en John de Die (commissaris NHG) op de plaatsen 7 en 8 aan de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 toegevoegd.

Hoewel de bbA-kieslijst al door de Ledenvergadering was goedgekeurd, kreeg het bestuur de ruimte om nog enkele kandidaten aan de lijst toe te voegen, waarvoor de plaatsen 7 en 8 waren gereserveerd. De partij noemt de twee nieuwe kandidaten in een persbericht van de partij ‘zwaargewichten’. Ook wordt de lijst verder uitgebreid met Margreet Pelser, die plaats 16 gaat innemen.

Dave Offenbach is in Amstelveen bekend als de voormalige directeur van het Amstelveense Sportbedrijf in de periode 2014-2017. Offenbach geeft aan zich te willen inzetten voor ondernemers en studenten in Amstelveen.  'Ik sta voor inclusiviteit en ik vind dat Amstelveen verandering nodig heeft. Ik constateer namelijk dat er in Amstelveen te veel een ons kent ons sfeertje heerst. Dat is niet goed omdat het een vorm van beroepsblindheid creëert'.

John de Die is zelfstandig bestuurder en commissaris en is onder andere werkzaam in (high tech) Venture Capital, als commissaris bij NHG en is penningmeester van de Stichting VUmc Fonds, een overkoepelend  fonds van Amsterdam UMC voor goede doelen.

Margreet Pelser wil in de luwte blijven op plaats 16. Zij is leraar lichamelijke opvoeding en sport aan de Internationale School Amsterdam, die aan de Amstelveense Sportlaan is gevestigd.

Lees hier het volledige persbericht opde website van bbA.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:57

Amstelveen van voorheen (283)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 283 een oude kiek van de Mr. Rendorplaan in de wijk Elsrijk West.