Dave Offenbach

Burgerbelangen Amstelveen voegt Dave Offenbach en John de Die aan kieslijst toe

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) heeft Dave Offenbach (voormalig directeur Sportbedrijf Amstelveen ) en John de Die (commissaris NHG) op de plaatsen 7 en 8 aan de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 toegevoegd.

Hoewel de bbA-kieslijst al door de Ledenvergadering was goedgekeurd, kreeg het bestuur de ruimte om nog enkele kandidaten aan de lijst toe te voegen, waarvoor de plaatsen 7 en 8 waren gereserveerd. De partij noemt de twee nieuwe kandidaten in een persbericht van de partij ‘zwaargewichten’. Ook wordt de lijst verder uitgebreid met Margreet Pelser, die plaats 16 gaat innemen.

Dave Offenbach is in Amstelveen bekend als de voormalige directeur van het Amstelveense Sportbedrijf in de periode 2014-2017. Offenbach geeft aan zich te willen inzetten voor ondernemers en studenten in Amstelveen.  'Ik sta voor inclusiviteit en ik vind dat Amstelveen verandering nodig heeft. Ik constateer namelijk dat er in Amstelveen te veel een ons kent ons sfeertje heerst. Dat is niet goed omdat het een vorm van beroepsblindheid creëert'.

John de Die is zelfstandig bestuurder en commissaris en is onder andere werkzaam in (high tech) Venture Capital, als commissaris bij NHG en is penningmeester van de Stichting VUmc Fonds, een overkoepelend  fonds van Amsterdam UMC voor goede doelen.

Margreet Pelser wil in de luwte blijven op plaats 16. Zij is leraar lichamelijke opvoeding en sport aan de Internationale School Amsterdam, die aan de Amstelveense Sportlaan is gevestigd.

Lees hier het volledige persbericht opde website van bbA.


Meer nieuws

Wonen gisteren 11:04

Htel-gebouw Amstelveen Zuid krijgt complete metamorfose

Amstelveen - Het Htel-gebouw op de hoek van de Laan van de Helende Meesters en de Groenelaan in Amstelveen Zuid zal een complete metamorfose ondergaan. Cobraspen Groep, de Haarlemse eigenaar, vernieuwt het exterieur van het gebouw dat een volledig nieuwe ‘look’ krijgt en renoveert de 233 appartementen. Ook wordt er een grote verduurzamingsslag gemaakt; het energieverbruik wordt door de toepassing van warmtepompen, zonnepanelen en verbeterde isolatie met 55% teruggebracht.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:40

Het wil niet echt vlotten met de beweegbare paaltjes in het Oude Dorp

Amstelveen - De gemeente blijft veel klachten binnenkrijgen over de beweegbare paaltjes in het Oude Dorp van Amstelveen. De paaltjes weren sinds het najaar van 2021 doorgaand verkeer uit de dorpskern, maar blijken allerminst feilloos te werken.