Burgerbelangen biedt Amstelveners gratis ritje met historische trams aan

Burgerbelangen biedt Amstelveners gratis ritje met historische trams aan Foto: Een Museumtram in het Oude Dorp van Amstelveen

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) biedt Amstelveners op zaterdag 24 augustus 2019 een gratis ritje aan met historische trams in Amstelveen.


- Lees verder onder deze advertentie -

BbA ziet het als een mooie start van een nieuw (politiek) seizoen, waarbij de partij onder het motto Hart voor Amstelveen zich presenteert als de partij die opkomt voor het Amstelveens cultureel erfgoed en de bescherming van de monumenten en parken in de gemeente.

Buiten verkiezingstijd

De partij voldoet hiermee aan een wens van de leden om zich eens buiten verkiezingstijd aan de Amstelveners te presenteren. Het programma duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de ritten worden door twee trams uitgevoerd. Een gele Rotterdamse tram en een rode Weense tram rijden vanaf Bovenkerk tot de Kalfjeslaan en terug. Maar men kan ook instappen bij de haltes Amsterdamseweg, Molenweg en in het Oude Dorp bij het voormalige Station Amstelveen.

Snacks & drankjes

Tijdens de ritten zijn de leden van de bbA-raadsfractie en van het bbA-bestuur aanwezig. Zij hopen in gesprek te kunnen gaan met meereizende kiezers en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Bovendien kan men tijdens de rit alle informatie over de partij krijgen. Aan boord worden snacks en drankjes aangeboden.


Reacties