Davey Photography, Davey Baas
112

Buschauffeur (300) maakt noodstop en voorkomt aanrijding

Amstelveen - Een buschauffeur van Lijn 300 heeft vanavond met een noodstop ternauwernood een aanrijding weten te voorkomen op de kruising Oranjebaan/Traviatastraat in Amstelveen.

De bus moest vol in de ankers voor een auto die vanaf de Traviatastraat de kruising op kwam rijden en de bus niet zag. 

Bij de noodstop raakte een buspassagiere lichtgewond; ze klaagde over nekpijn en moest door de ambulancedienst worden nagekeken. De bus kon na de noodstop niet verder rijden; de passagiers moesten op een andere bus overstappen.

De bus was onderweg richting Bijlmer/Arena. Het overige verkeer ondervond enige hinder omdat de bus op de kruising tot stilstand kwam.

Foto: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.