Anko Stoffels

Bushokje Molenweg opnieuw gesloopt

Amstelveen - Voor de zoveelste keer zijn de ruiten van het bushokje aan de Molenweg gesloopt. 

Het meest gesloopte bushokje van Amstelveen blijft onophoudelijk doelwit van vandalen: deze keer gingen twee ruiten aan gruzelementen.

Buurtbewoners zijn de vernielingen meer dan zat, maar een oplossing voor het probleem is er nog niet gekomen, anders dan dat keer op keer de ramen worden vervangen.

Gisterenavond en vannacht was het volgens buurtbewoners behoorlijk onrustig in de wijk met lawaaimakende jongeren. 


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.