Cabaretier Dolf Jansen komt naar Amstelveen toe

Cabaretier Dolf Jansen komt naar Amstelveen toe Foto: Dolf Jansen verzorgt een optreden bij boekhandel Libris Venstra. [Libris Venstra]

Dit berichte is ge-update: de voorstelling van Dolf Jansen is verplaatst van boekhandel Libris-Venstra naar P60 Amstelveen – Dolf Jansen geeft een exclusieve voorstelling over hardlopen bij poppodium in Amstelveen. De cabaretier en radiomaker doet dit in verband met de AmstelveenZ Lentemarathon.


- Lees verder onder deze advertentie -

Jansen zal op dinsdag 12 maart bij P60 aan het Stadsplein in het Stadshart een stand up met verhalen en poëzie over hardlopen verzorgen. Tegelijkertijd zal de televisiepresentator tips en tricks geven aan  lopers en vragen beantwoorden.

Inspiratiebron

De 55-jarige Jansen is een Nederlands cabaretier, columnist, schrijver, radiomaker, tv-presentator en fervent marathonloper. Hardlopen is al meer dan dertig jaar een grote inspiratiebron voor de woordkunstenaar. Hij gebruikt het als metafoor in zijn conferences, presentaties en dagvoorzitterschappen.

Dolf Jansen loopt vaak, ver en al zo'n 30 jaar. Is het dan, na zo'n 115.000 kilometer, niet eindelijk tijd om te vertellen waarom? En waar? En hoe hard, hoe mooi, hoe lekker, hoe zwaar? Dolf vindt van wel. En dat komt zo vlak voor de AmstelveenZ Lentemarathon van zondag 24 maart naruurlijk goed uit.

Opbrengst

De voorstelling begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open. De toegang is vijf euro en de opbrengst gaat naar het goede doel ‘Altijd Verder’, dat gesteund wordt door Jansen. Klik hier om je aan te melden.

De bijzondere avond wordt mogelijk gemaakt door Libris Venstra, Runnersworld Amsterdamse Bos en AmstelveenZ Magazine.


Reacties