C&A blijft in Amstelveen en verhuist binnen Stadshart

Amstelveen – Begin maart kondigde C&A de sluiting van hun pand in Stadshart aan per 1 juli. Vandaag heeft C&A bevestigd dat ze toch een ander pand binnen het winkelcentrum hebben gevonden en verder gaan in Amstelveen.

Via de mail kreeg AmstelveenZ bericht dat op het raam van C&A Amstelveen een poster hangt met de boodschap dat het filiaal op 1 juli zijn deuren sluit, maar dat er een verhuizing gepland staat binnen Stadshart. Na contact met de communicatieafdeling kunnen we inderdaad bevestigen dat C&A verder gaat in Amstelveen.

Opening

‘We zijn heel verheugd te kunnen bevestigen dat we een nieuwe locatie hebben gevonden in Stadshart Amstelveen winkelcentrum. De officiële opening van de nieuwe winkel staat gepland voor begin-midden september’, aldus de persvoorlichter.

C&A verhuist naar Binnenhof 46-54, het voormalige pand van Wijtman Sport.


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:17

VVD Amstelveen keert zich tegen lokaal vuurwerkverbod: 'geen draagvlak voor'

Amstelveen - De Amstelveense VVD heeft zich gisteren in de raadsvergadering nadrukkelijk uitgesproken tegen het GroenLinks-voorstel om per direct het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling in Amstelveen te verbieden. Volgens de partij is er voor een dergelijk lokaal verbod onvoldoende draagvlak, lost het de problemen niet op en is het bovendien niet handhaafbaar.

Politiek gisteren 13:43

Burgerbelangen Amstelveen uit zorgen over bodemvervuiling Amsterdamse bos

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) maakt zich grote zorgen over de grondkwaliteit van het Amsterdamse Bos. Dit naar aanleiding van de recente onderzoeksreportage van AT5, die veel stof deed opwaaien. Namens de bbA-fractie stelt raadslid Dave Offenbach nu dat (Amstelveense) burgers zich zorgen maken over de veiligheid en de gezondheidsrisico’s die men in het Bos kan lopen. 

Politiek gisteren 11:29

Vuurwerkverbod Amstelveen Oud & Nieuw voor dit jaar van de baan

Amstelveen - Een algeheel verbod voor het afsteken van vuurwerk rond Oud & Nieuw in Amstelveen is voor dit jaar van de baan. GroenLinks Amstelveen pleitte daarvoor, maar trok het voorstel (amendement) daartoe gisterenavond weer in, nadat bleek dat er geen meerderheid voor de plannen was.