Centralpoint in de bres voor Amstelveners die het niet breed hebben

Centralpoint in de bres voor Amstelveners die het niet breed hebben Foto: Centralpoint

AMSTELVEEN – Het Amstelveense bedrijf Centralpoint heeft bij de opening van de nieuwe kantoorlocatie (Beneluxgebouw) een bedrag van ruim 7.000 euro overgemaakt aan de LINDA.foundation, dat het bedrag gaat besteden aan inwoners van Amstelveen die het niet breed hebben


- Lees verder onder deze advertentie -

Burgemeester Mirjam van 't Veld opende 2 mei de nieuwe kantoorlocatie van Centralpoint. Het compleet vernieuwde en representatieve Beneluxgebouw biedt volop ruimte aan de verdere groei.

Oprichter
Oprichter en CEO Brian Speelman startte 15 jaar geleden Centralpoint vanuit zijn huis in Amstelveen. Hij was dan ook blij opnieuw een passende locatie voor Centralpoint te kunnen vinden binnen de gemeente Amstelveen.

Forse groei
De afgelopen jaren is Centralpoint fors gegroeid, zowel in omzet als in medewerkers. Deze stijgende lijn wil het bedrijf verder voortzetten, daarom was een nieuwe kantoorlocatie broodnodig.

Druk
Bijna 200 aanwezige vertegenwoordigers van klanten, leveranciers en fabrikanten, die samen hebben zorggedragen voor de groei, werden door hem in zijn openingswoord bedankt voor hun steun en loyaliteit. De burgemeester van Amstelveen, mevrouw Van ’t Veld, ooit zelf ook werkzaam in de ICT, haalde aan hoe bijzonder het is dat een bedrijf zich zo kan ontwikkelen binnen de gemeentegrenzen en dat Amstelveen een gunstige vestigingsplaats is voor ICT bedrijven. 

B2B
‘Met deze nieuwe kantoorlocatie zijn wij klaar voor de groei van morgen. Centralpoint heeft een ijzersterk online platform wat zich door vertaalt in de beste B2B webshop van de Benelux en tal van mogelijkheden om ook mid- en grootzakelijke klanten te helpen met het automatiseren en vereenvoudigen van hun bestelprocessen. Onze ambitie is simpel: we willen de online B2B ICT-leverancier van Nederland zijn,’ aldus de Brian Speelman, CEO Centralpoint.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties