Centralpoint

Centralpoint in de bres voor Amstelveners die het niet breed hebben

AMSTELVEEN – Het Amstelveense bedrijf Centralpoint heeft bij de opening van de nieuwe kantoorlocatie (Beneluxgebouw) een bedrag van ruim 7.000 euro overgemaakt aan de LINDA.foundation, dat het bedrag gaat besteden aan inwoners van Amstelveen die het niet breed hebben

Burgemeester Mirjam van 't Veld opende 2 mei de nieuwe kantoorlocatie van Centralpoint. Het compleet vernieuwde en representatieve Beneluxgebouw biedt volop ruimte aan de verdere groei.

Oprichter
Oprichter en CEO Brian Speelman startte 15 jaar geleden Centralpoint vanuit zijn huis in Amstelveen. Hij was dan ook blij opnieuw een passende locatie voor Centralpoint te kunnen vinden binnen de gemeente Amstelveen.

Forse groei
De afgelopen jaren is Centralpoint fors gegroeid, zowel in omzet als in medewerkers. Deze stijgende lijn wil het bedrijf verder voortzetten, daarom was een nieuwe kantoorlocatie broodnodig.

Druk
Bijna 200 aanwezige vertegenwoordigers van klanten, leveranciers en fabrikanten, die samen hebben zorggedragen voor de groei, werden door hem in zijn openingswoord bedankt voor hun steun en loyaliteit. De burgemeester van Amstelveen, mevrouw Van ’t Veld, ooit zelf ook werkzaam in de ICT, haalde aan hoe bijzonder het is dat een bedrijf zich zo kan ontwikkelen binnen de gemeentegrenzen en dat Amstelveen een gunstige vestigingsplaats is voor ICT bedrijven. 

B2B
‘Met deze nieuwe kantoorlocatie zijn wij klaar voor de groei van morgen. Centralpoint heeft een ijzersterk online platform wat zich door vertaalt in de beste B2B webshop van de Benelux en tal van mogelijkheden om ook mid- en grootzakelijke klanten te helpen met het automatiseren en vereenvoudigen van hun bestelprocessen. Onze ambitie is simpel: we willen de online B2B ICT-leverancier van Nederland zijn,’ aldus de Brian Speelman, CEO Centralpoint.


Meer nieuws

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Algemeen gisteren 17:58

Maai Mei Niet: minder maaien, meer biodiversiteit

Amstelveen - Amstelveen doet mee aan de landelijke campagne ‘Maai Mei Niet’. Om de biodiversiteit te vergroten maait de gemeente de gehele maand mei bermen, bloemweiden en geselecteerde gazonstroken niet. Minder maaien zorgt voor meer bloemen en bijen. 

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt.