Hans Poll (3e van links) nam de prijs voor de tweede plek in ontvangst.

Cigo De Posthoorn Amstelveen opnieuw in absolute top loterijverkooppunten NL: plek 2

Amstelveen - Kansspelwinkel Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen behoort opnieuw tot de absolute top van loterijverkooppunten in Nederland. Over 2022 werd De Posthoorn het tweede verkooppunt van het land.

Het jaar ervoor was Cigo De Posthoorn het beste verkooppunt van Nederland, maar moest dit jaar Cigo Van Vuure aan het Osdorpplein in Amsterdam voorlaten. Primera Kosterman in Zwolle werd derde: tussen de drie winkels is het vaak stuivertje wisselen in de Top 3 van Nederland.

Retail Awards

De Retail Awards van de Nederlandse Loterij worden jaarlijks uitgereikt aan retailers die de meeste producten van Nederlandse Loterij verkopen. Een trotse Posthoorn-eigenaar Hans Poll werd door de CEO en de directeur Sales & Service van Nederlandse Loterij Niels Onkenhout en Shirley Kind in het zonnetje gezet voor zijn knappe tweede plaats.

Shirley Kind, directeur Sales & Service bij Nederlandse Loterij noemt retail een belangrijk verkoopkanaal voor Nederlandse Loterij. 'Mede door de inzet van De Posthoorn kunnen we ook dit jaar weer een gigantisch bedrag afdragen aan de Nederlandse maatschappij voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland.'

Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'