Cigo De Posthoorn in nationale top 3 loterijenverkoop

Cigo De Posthoorn in nationale top 3 loterijenverkoop

AMSTELVEEN - Cigo de Posthoorn aan de Van der Hooplaan 191 in Amstelveen behoort opnieuw tot de drie beste loterij-verkooppunten van heel Nederland.


- Lees verder onder deze advertentie -

Nergens in het land worden meer XL-Staatsloten verkocht dan bij de Amstelveense winkel van eigenaar Hans Poll en qua gewone Staatsloten eindigde De Posthoorn nationaal op plek 3.

Eurojackpot & Lotto
Op het gebied van de Eurojackpot is De Posthoorn zelfs tweede verkooppunt van NL - en op het gebied van de Lotto-loten derde van NL.

Algehele Top 3
Het beste verkooppunt van alle spellen van Nederlandse Loterij in 2016 bleek Cigo John en Wim aan het Osdorpplein in Amsterdam, gevolgd door Primera Kosterman uit Zwolle en Cigo de Posthoorn in Amstelveen. 

Nederlandse Loterij
Het was de eerste keer dat deze Nederlandse Loterij awards werden uitgereikt aan de beste verkooppunten. Nederlandse Loterij ontstond vorig jaar uit de fusie tussen De Lotto en de Nederlandse Staatsloterij.

Grote prijzen
Bij Cigo De Posthoorn in Amstelveen vallen geregeld grote prijzen, waardoor niet alleen Amstelveners maar mensen uit de hele regio naar de zaak aan de Van der Hooplaan komen. 

Extra acties
Ook houdt Cigo altijd extra acties rond de verkoop van Staatsloten. Nu kan worden gespaard om kans te maken op een culinaire avond bij Brasserie Paardenburg.

 
 

Reacties