Cindy Weisscher [Meijers]

Cindy Weisscher nieuwe Chief Operations Officer bij Meijers

Amstelveen - Met de komst van Cindy Weisscher als Chief Operations Officer (COO) is het nieuwe Executive Team van assurantiemakelaar Meijers per 1 april 2019 compleet. Als COO wordt Cindy Weisscher verantwoordelijk voor ICT & Operations.

Haar benoeming is onderdeel van de wijzigingen in de managementstructuur die de nieuwe CEO van Meijers, Daniel de Swaan, eind vorig jaar aankondigde. Het vijfkoppige Executive Team bestaat verder uit Pieter van der Loo (Chief Commercial Officer), Marielle Hoogland (Chief People Officer) en Ton Stalenhoef (Chief Brokerage Officer).

Geert van Engelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen over de komst van Cindy Weisscher: 'Meijers wil de volgende stap zetten in klantgerichte digitalisering. De juiste inzet van data vertaald naar innovatieve processen is van essentieel belang voor onze klanten en voor ons als assurantiemakelaar. De expertise van Cindy Weisscher op dit gebied is een ijzersterke combinatie met het diepgewortelde klantgerichte DNA dat Meijers zo typeert.'

Cindy Weisscher is Directeur IT & Operations bij Loyalis en werkte daarvoor bij de Rabobank in Nederland en Azië. Zij zegt over haar benoeming tot COO bij Meijers: 'Ik zie ernaar uit om mijn ervaring binnen de financiële dienstverlening in te zetten om bij dit prachtige familiebedrijf het verschil te maken voor klanten.'

Over Meijers

Meijers is een familiebedrijf dat in bijna een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 240 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven. De belangrijkste expertise gebieden van het in Amstelveen gevestigde bedrijf zijn schadeverzekeringen, employee benefits, verzekeringen voor particulieren en advisering op maat. Meijers is een actief lid van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars, WBN.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.