Cindy Weisscher [Meijers]

Cindy Weisscher nieuwe Chief Operations Officer bij Meijers

Amstelveen - Met de komst van Cindy Weisscher als Chief Operations Officer (COO) is het nieuwe Executive Team van assurantiemakelaar Meijers per 1 april 2019 compleet. Als COO wordt Cindy Weisscher verantwoordelijk voor ICT & Operations.

Haar benoeming is onderdeel van de wijzigingen in de managementstructuur die de nieuwe CEO van Meijers, Daniel de Swaan, eind vorig jaar aankondigde. Het vijfkoppige Executive Team bestaat verder uit Pieter van der Loo (Chief Commercial Officer), Marielle Hoogland (Chief People Officer) en Ton Stalenhoef (Chief Brokerage Officer).

Geert van Engelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen over de komst van Cindy Weisscher: 'Meijers wil de volgende stap zetten in klantgerichte digitalisering. De juiste inzet van data vertaald naar innovatieve processen is van essentieel belang voor onze klanten en voor ons als assurantiemakelaar. De expertise van Cindy Weisscher op dit gebied is een ijzersterke combinatie met het diepgewortelde klantgerichte DNA dat Meijers zo typeert.'

Cindy Weisscher is Directeur IT & Operations bij Loyalis en werkte daarvoor bij de Rabobank in Nederland en Azië. Zij zegt over haar benoeming tot COO bij Meijers: 'Ik zie ernaar uit om mijn ervaring binnen de financiële dienstverlening in te zetten om bij dit prachtige familiebedrijf het verschil te maken voor klanten.'

Over Meijers

Meijers is een familiebedrijf dat in bijna een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 240 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven. De belangrijkste expertise gebieden van het in Amstelveen gevestigde bedrijf zijn schadeverzekeringen, employee benefits, verzekeringen voor particulieren en advisering op maat. Meijers is een actief lid van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars, WBN.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.