Restaurant Lucia's in de Van Heuven Goedhartlaan in Stadshart Amstelveen (Beeld: Cityden)

Cityden-restaurants (Lucia’s) 20 februari in actie voor Turkije en Syrië: dineromzet wordt volledig gedoneerd

Amstelveen - Lucia’s, de restaurantformule van de in Amstelveen en Amsterdam gevestigde Cityden Aparthotels, houdt op maandagavond 20 februari 2023 vanaf 18.00 uur in al haar drie restaurantvestigingen een liefdadigheidsevenement onder de noemer ‘Cityden Aparthotels voor Turkije en Syrië’.

Mensen die deze avond komen dineren bij een van de Lucia’s-restaurants, doneren het bedrag dat ze uitgeven feitelijk aan het goede doel voor Turkije & Syrie. Cityden heeft namelijk besloten de volledige omzet van deze speciale diner-avond ten goede te laten komen aan  de hulp voor slachtoffers van de aardbevingen in Turkije & Syrië.

Dineren = doneren

Met deze actie wil Cityden een toegankelijk evenement neerzetten. Het bedrag dat mensen op deze avond uitgeven aan diner, drankjes en hapjes komt dus volledig ten goede aan Turkije en Syrië. In Amstelveen zijn twee restaurants van Lucia’s gevestigd: één in het Cityden Aparthotel aan de Van Heuven Goedhartlaan in het Stadshart  en een op de hotellocatie aan de Professor Bavincklaan in Kronenburg. Een derde Lucia's-filiiaal is in Amsterdam (Bos & Lommer) gevestigd.

Hartverscheurend

Alle drie de Lucia's-restaurants laten maandagavond 20 februari de volledige dineromzet ten goede komen aan hulp voor de slachtoffers. Cityden noemt het hartverscheurend om te zien hoe zwaar de mensen in Zuid-Turkije en Noord-Syrië getroffen zijn door de aardbeving: ‘Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers, hun families en dierbaren. Meer dan ooit zijn we ons bewust van onze maatschappelijke rol en betrokkenheid, en willen we onze bijdrage leveren om hen te helpen.’

Reserveren voor 20 februari

Mensen kunnen de actie steunen door te komen dineren en een reservering te maken voor 20 februari 2023 op de website van Lucia's Restaurant: www.lucias-restaurant.com. Bovenaan de website kan de gewenste locatie worden gekozen (Stadshart, Zuidas/Kronenburg Amstelveen of Bolo Amsterdam) waarna rechtsonder de online reserveringstool verschijnt. Hier kan het het aantal gasten en het tijdslot in worden gevuld.

Reserveer hier voor maandag 20 feb v.a. 18h


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.