Co to Go start met avondconcept
Advertorial Algemeen

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman Tanken & Wassen heeft Co to Go uitgebreid. Vanaf deze week is Co to Go gestart met een avondconcept: 7 avonden in de week. Gegrilde kip en maaltijdsalades,  eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.

Broodje & Co

Medio 2016 werd de tankwinkel van Loogman tanken en wassen uitgebreid met snacks van de Febo voor de lekkere trek. Omdat er vraag naar gezonde broodjes kwam werd in 2018 het succesvolle Broodje & Co geïntroduceerd als mooi eerbetoon naar Co Loogman en zijn voorliefde voor belegde broodjes. Vorig jaar kreeg de tankwinkel een make-over en kreeg het broodjesconcept een prominentere plek in de shop. Het assortiment werd uitgebreid met o.a. broodjes pittige kip en salades voor een lunch on the go. Hiermee was de start van Co to Go een feit.

Volop keus

Sindsdien is het een komen en gaan van mensen bij Co to Go en vliegen de vers belegde pistoletjes en zachte bolletjes dagelijks tot 16 uur in grote aantallen over de toonbank. Zo zijn er liefhebbers voor de traditionele maar oh zo lekkere rijkelijk belegde broodjes oude kaas, ossenworst of halfom. De pita hete kip of broodje warme pittige kip valt weer erg in de smaak bij de mensen die in hun middagdipje zitten. Voor de hartige trek is er o.a. een broodje Unox, warme grillworst of kip-kerriesalade. Genoeg keus voor iedereen om de lekkere trek te stillen.   

Huisgegrilde kip

Vanaf vandaag, maandag 6 februari start Co to Go, 7 dagen per week, van 16.30  tot 20.00 uur met een avondconcept.  Zo is er als mooie aanvulling op het foodassortiment huisgegrilde kip en goed gevulde maaltijdsalades om mee te nemen. Er is keuze uit een halve of hele gegrilde kip, eventueel met gebakken aardappeltjes, salade en diverse sausjes. De saladefanaten kunnen zich tegoed doen aan goedgevulde maaltijdsalades: Salade Kip, Salade Beef, Salade Zalm, Salade Geitenkaas en Vega Salade.  Alles wordt in handige disposables apart verpakt zodat het eenvoudig mee te nemen is en alles vers en knapperig blijft. En dan kan het grote genieten beginnen! 

Informatie

Alles is ook online te bestellen via www.cotogo.nl en via iDeal te betalen. Co to Go zorgt er dan voor dat je bestelling op de door jou gewenste tijdstip klaarstaat om af te halen.

Loopt het water al in je mond bij het lezen van al dat lekkers? Goed nieuws want vanaf 6 februari t/m 28 februari kost zo’n heerlijk gegrild kippetje van het spit geen € 12.50 maar slechts € 10.00!

Op = Op, dus wees er als de kippen bij!


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.