Cobra Museum Amstelveen biedt tijdelijke slaapplek op matras

Cobra Museum Amstelveen biedt tijdelijke slaapplek op matras Foto: Geertje Visser

Amstelveen - Op een matras tussen de kunst: het Cobra Museum in Amstelveen biedt komende nacht diverse eenmalige slaapplaatsen aan voor een bijzondere overnachting.

Onder de noemer Camping Cobra gaan diverse kinderen in het kader van het evenement 24H Amstelveen vannacht  een kunstzinnig en spannend nachtje slapen in het museum tegemoet: op een (eigen) matras  tussen de kunstwerken van de tentoonstelling ;Cobra 70: Een Ontembare Slang'. 

Met onder andere een film, livemuziek en een zaklampenspeurtocht worden kinderen en ouders/verzorgers getrakteerd op een speciaal avondprogramma, waarna de nacht kan beginnen.

24H Amstelveen

Vandaag staat Amstelveen in het teken van 24H Amstelveen: op 45 locaties zijn/waren tal van acitviteiten te beleven, ter ere van de Verjaardag van Amstelveen. Zo kon bijvoorbeeld de toren van de Urbanuskerk worden beklommen, is er vanavond een lasgergame-event in het Stadshart en was er nog véél meer. 

Vanavond en vannacht zijn er ook nog feesten: het Hitfeest (All Acces Dansfeest) in P60 en Feest in de Kerk bij ANNA duren tot in de late uurtjes.


Reacties