Cobra Museum Amstelveen biedt tijdelijke slaapplek op matras

Cobra Museum Amstelveen biedt tijdelijke slaapplek op matras Foto: Geertje Visser

Amstelveen - Op een matras tussen de kunst: het Cobra Museum in Amstelveen biedt komende nacht diverse eenmalige slaapplaatsen aan voor een bijzondere overnachting.


- Lees verder onder deze advertentie -

Onder de noemer Camping Cobra gaan diverse kinderen in het kader van het evenement 24H Amstelveen vannacht  een kunstzinnig en spannend nachtje slapen in het museum tegemoet: op een (eigen) matras  tussen de kunstwerken van de tentoonstelling ;Cobra 70: Een Ontembare Slang'. 

Met onder andere een film, livemuziek en een zaklampenspeurtocht worden kinderen en ouders/verzorgers getrakteerd op een speciaal avondprogramma, waarna de nacht kan beginnen.

24H Amstelveen

Vandaag staat Amstelveen in het teken van 24H Amstelveen: op 45 locaties zijn/waren tal van acitviteiten te beleven, ter ere van de Verjaardag van Amstelveen. Zo kon bijvoorbeeld de toren van de Urbanuskerk worden beklommen, is er vanavond een lasgergame-event in het Stadshart en was er nog véél meer. 

Vanavond en vannacht zijn er ook nog feesten: het Hitfeest (All Acces Dansfeest) in P60 en Feest in de Kerk bij ANNA duren tot in de late uurtjes.


Reacties