Loes Houthuys en kleur- en stijlspecialist Annemieke Huizing
Advertorial Zakelijk

Colour Your Life: Versterk je uitstraling met de juiste kleur

Ouderkerk aan de Amstel / Amstelveen - Kleuren die van nature het beste bij je passen, versterken je persoonlijke uitstraling. Toch zijn we vaak geneigd te kiezen voor veilige kleuren als zwart, bruin en blauw. Zou het niet mooi zijn als je nooit meer hoeft te twijfelen of een kleur je goed staat of dat je tijdens het shoppen doelgericht naar het rek met jouw beste kleuren kan lopen?

Kleur- en stijlspecialist Annemieke Huizing helpt je met het zoeken naar kleuren die jou nog mooier en sprankelender maken. En als je weet waar je op moet letten, winkel je met veel meer zelfvertrouwen en plezier. Ze vertelt: ‘In een consult van anderhalf à twee uur kijk ik welke kleuren qua kleding en make-up jou het beste staan. Deze analyse wordt gedaan aan de hand van kleurstroken die worden vergeleken met de tinten van je huid, haar en ogen. Hierdoor weet ik of je een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent en kunnen we zien welke kleuren jouw persoonlijke uitstraling het beste tot zijn recht laten komen. Na de kleurmeting volgt een make-up 10-stappenplan. Bij mij mag je zelf aan de slag gaan met je make-up. Zo krijg je er direct handigheid in.’

Stijladvies

Naast een kleurenanalyse kun je bij Colour Your Life ook terecht voor stijladvies. ‘Eerst kijken we aan de hand van een korte vragenlijst naar je kledingstijl. Daarna kijken we of deze (nog) wel past bij de vorm van je gezicht en je lijf. Alle gegevens worden verwerkt in een persoonlijk stijlboekje. Met alle tips en adviezen uit dit boekje kun je heel bewust je uitstraling en presentatie perfectioneren.’

Inspireren

Met Colour Your Life hoopt Annemieke vrouwen, maar ook mannen, te inspireren en te motiveren de mooiste kanten van zichzelf te laten zien. ‘Ik ben mijn hele leven al met kleur bezig maar sinds ik de opleiding tot kleurstylist en stijlconsultant heb afgerond en ik in het bezit ben van een persoonlijke kleurenwaaier, ziet mijn kledingkast er een stuk vrolijker en beter georganiseerd uit. Nu draag ik qua kleur en qua stijl wat het beste past bij mijn huid, haar en kleur ogen. En ik merk en hoor dat ook van klanten terug, dat het echt iets doet met hoe je je voelt.’

Actie

Een kleurenanalyse inclusief make-up advies kost 69 euro. Kleurenwaaiers zijn er vanaf 19 euro. Een persoonlijke waaier met 42 kleuren kost 85 euro. Een stijladvies (twee sessies) kost 129 euro. Wie een afspraak maakt met vermelding AmstelveenZ Magazine, krijgt de maand april een kleurenanalyse inclusief make-up advies en persoonlijke kleurenwaaier voor 135 euro (ipv 154 euro) inclusief een lipstick naar keuze van 19,50 euro.

Informatie

Colour Your Life | Koningin Julianalaan 2 | Ouderkerk a/d Amstel | Telefoon 06 205 55 967 | info@colouryourlife.nu | www.colouryourlife.nu

 

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 38, april 2019]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.