Coming Up: 2e editie AMSTELVEENZ Magazine

AMSTELVEEN - De tweede editie van AMSTELVEENZ Magazine valt dinsdag 19 mei 2015 op de mat in Amstelveen en nabije omgeving.

In het tweede nummer onder meer het Amstelveense dj-duo 'Dirt Delux', een interview met P60-directeur Gerard Lohuis en antwoord op de vraag hoe hard Amstelveners nu eigenlijk willen rijden op de Beneluxbaan.

Peter Lute
Maar ook chef-kok Peter Lute komt aan het woord en Peter Bruijgom van wijnkoperij Henri Bloem vertelt over de nieuwe rosé-hit deze zomer. Maar ook nemen we een kijkje in het leven van sportschilder Jan van Diemen en is er een verhaal met de Amstelveense K1-fighter Mark Trijsburg.

Gratis naar Diamant Museum
Het mei-nummer bevat uiteraard nog veel meer: van lokale rubrieken en tips & trends tot diverse columns en veel (bekende) lokale ondernemers die aan het woord komen. Lezers van AMSTELVEENZ Magazine krijgen bovendien gratis toegang tot het Diamant Museum in Amsterdam met een knip-flyer (pagina 51).

Verspreiding & afhaallocaties
Het mei nummer van AMSTELVEENZ Magazine wordt huis-aan-huis verspreid door PostNL, maar wordt niet bezorgd bij brievenbussen met JA-NEE (of NEE-NEE)-stickers. Vanaf woensdag 20 mei is het magazine geheel gratis af te halen bij tal van locaties in Amstelveen (kijk hier voor een afhaaloverzicht). En vanaf woensdag valt het magazine ook online te raadplegen!


Wij wensen Amstelveen veel leesplezier!Op de foto
De tweede editie van AMSTELVEENZ Magazine valt dinsdag 19 mei op de deurmat in Amstelveen.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'