Pixabay.com
Advertorial Corona Amstelveen

Corona sneltest: uitslag bekend binnen 15 minuten

'Met onze corona sneltest kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent!'

Bedrijven
Wil je zeker weten of jouw medewerkers in aanraking zijn geweest met het coronavirus? De corona sneltest van Corona Sneltest Point is de oplossing!

Natuurlijk proberen we allemaal zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken, maar er zijn nu eenmaal beroepen waarbij dat niet altijd kan of zelfs onmogelijk is. Als werkgever neem je je verantwoordelijkheid maar wil je je werknemer niet dagenlang missen. Dat is namelijk een flinke kostenpost in een tijd dat we ons dit niet kunnen veroorloven. Vanaf 20 medewerkers kunnen wij ook ter plaatse komen testen. Meer info? info@coronasneltestpoint.nl

Betrouwbare corona sneltest
Deze test Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld. Deze is gemaakt met de laatste technieken en wetenschap. Na lancering is de test conform de Europese richtlijnen CE goedgekeurd. Grote landen zoals Canada, Italië en Engeland hebben deze test tevens goedgekeurd. In Duitsland hanteert de TUV de strengste norm qua controle van dergelijke testen, veel strenger dan onze GGD. Ook hier heeft de TUV groen licht gegeven. Kortom we werken met een zeer betrouwbare test die 99,9% te vergelijken is met de PCR test.

Maak direct online een (spoed)afspraak voor onze locatie in Alphen aan den Rijn (30 min vanaf Amstelveen) https://coronasneltestpoint.nl/ 

LOGO-CSP.jpg


Meer nieuws

Zakelijk gisteren 18:00

JobZ: Kitchen Trend zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen/Aalsmeer op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Kitchen Trend.

112 gisteren 12:04

Waarschuwingsborden wegens aanhoudende inbraakgolf Waardhuizen

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende inbraakgolf in de wijk Waardhuizen heeft de politie waarschuwingsborden in de wijk geplaatst om bewoners te attenderen dat inbrekers zeer actief zijn. Het inbrekersgilde lijkt de rustige wijk in Amstelveen Zuid als nieuw werkterrein te hebben gekozen.

Zakelijk 3 aug. 2021 17:31

Drie tips om je te helpen bij het beheren van je persoonlijke lening

Bij een verantwoord beheer kan een persoonlijke lening een van de beste manieren zijn om financiële lasten te verlichten en jezelf klaar te stomen voor succes. Het is een gemakkelijke manier om een ​​aanbetaling te dekken, een noodgeval af te handelen of je gezin mee op vakantie te nemen. Een persoonlijke lening kan echter ook een uitdaging zijn om te beheren, vooral als je nog niet bekend bent met leningen en budgettering in het algemeen. Het laatste wat je bij geld lenen op Kizi.nl wilt is dat je een betaling mist natuurlijk. Gelukkig zal dit artikel hierbij helpen, terwijl het ook een goed idee is om te kijken op vergelijkingssite Kizi voor nog meer tips. 

Verkeer & Vervoer 3 aug. 2021 16:19

Amstelveen heeft een Diverging Diamond Interchange (DDI) en dat is even wennen

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg nabij Stadshart Amstelveen is afgelopen weekend in recordtempo een speciaal en complex kruispunt aangelegd in verband met de werkzaamheden rond Rijksweg A9. Voor veel weggebruikers is het even wennen, maar de nieuwe (tijdelijke) Diverging Diamond Interchange (afgekort DDI) lijkt vooralsnog goed te werken.

112 3 aug. 2021 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.