Pixabay.com
Advertorial Corona Amstelveen

Corona sneltest: uitslag bekend binnen 15 minuten

'Met onze corona sneltest kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent!'

Bedrijven
Wil je zeker weten of jouw medewerkers in aanraking zijn geweest met het coronavirus? De corona sneltest van Corona Sneltest Point is de oplossing!

Natuurlijk proberen we allemaal zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken, maar er zijn nu eenmaal beroepen waarbij dat niet altijd kan of zelfs onmogelijk is. Als werkgever neem je je verantwoordelijkheid maar wil je je werknemer niet dagenlang missen. Dat is namelijk een flinke kostenpost in een tijd dat we ons dit niet kunnen veroorloven. Vanaf 20 medewerkers kunnen wij ook ter plaatse komen testen. Meer info? info@coronasneltestpoint.nl

Betrouwbare corona sneltest
Deze test Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld. Deze is gemaakt met de laatste technieken en wetenschap. Na lancering is de test conform de Europese richtlijnen CE goedgekeurd. Grote landen zoals Canada, Italië en Engeland hebben deze test tevens goedgekeurd. In Duitsland hanteert de TUV de strengste norm qua controle van dergelijke testen, veel strenger dan onze GGD. Ook hier heeft de TUV groen licht gegeven. Kortom we werken met een zeer betrouwbare test die 99,9% te vergelijken is met de PCR test.

Maak direct online een (spoed)afspraak voor onze locatie in Alphen aan den Rijn (30 min vanaf Amstelveen) https://coronasneltestpoint.nl/ 

LOGO-CSP.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Hond bijt kat dood in Waardhuizen: getuigen gezocht

Amstelveen - Aan Schoener in de wijk Waardhuizen in Amstelveen Zuid is vanmiddag een kat doodgebeten door een hond. Een man en een vrouw die bij de hond waren zijn er na het incident vandoor gegaan. Dat meldt de Dierenambulance, die op zoek is naar getuigen.

Algemeen 12 mei 2021 16:56

Amstelveen zet 750.000 euro klaar voor initiatieven van getroffen ondernemers

Amstelveen - Om getroffen Amstelveense ondernemers te helpen in de coronacrisis, roept gemeente Amstelveen als een van de eerste gemeentes in Nederland een nieuw Stimuleringsfonds Lokale Economie in het leven. Het fonds (750.000 euro groot) moet ondernemers en bedrijven de mogelijkheid bieden om in deze lastige tijden gezamenlijke investeringen te doen die voor een economische impuls zorgen. 

Corona Amstelveen 12 mei 2021 15:19

GGD meldt stijging positieve coronagevallen in Amstelveen

Amstelveen - GGD Amsterdam-Amstelland meldt in de nieuwe gepubliceerde weekcijfers (3-9 mei 2021) een toename van het aantal positieve coronagevallen in Amstelveen: 261 Amstelveners werden positief getest, tegenover 195 een week eerder.