Creëer de meest creatieve loaded frites bij Frites Affairs en win gratis frites voor de rest van het jaar

Amstelveen - Fritesliefhebbers kunnen komende maand alle remmen losgooien bij Frites Affairs. De maand september staat volledig in het teken van loaded frites. Het is weer tijd om je creatieve smaakpapillen aan het werk te zetten en een eigen loaded frites te creëren. Met onbeperkte toppings zijn de combinaties dit keer eindeloos. De prijs voor de meest creatieve inzending is gratis frites voor de rest van 2023 en de inzending komt tijdelijk op het menu van Frites Affairs.

Creatieve inzending

Deelnemers kunnen tot en met 30 september hun eigen creatie inzenden via de actiewebsite (www.fritesaffairs.com/winactie-loadedfries). Ga je voor pekingeend met chocoladesaus of wordt het een vegetarische optie met witlof, gesmolten mozzarella en broccolisaus? Niets is te gek. Met de onbeperkte toppings creëer je de meest onweerstaanbare loaded frites naar keuze.

Jury

Een deskundige jury zal vervolgens de lekkerste fritescreaties kiezen, waarna een stemronde volgt. De creatie met de meeste stemmen wint niet alleen gratis frites voor de rest van 2023, maar vindt de creatie straks ook terug op de menukaart van Frites Affairs. De winnaar wordt begin oktober bekendgemaakt via Instagram (@frites_affairs) en e-mail.

Korting

Om je smaakpapillen een duwtje in de juiste creatieve richting te geven, zijn alle loaded frites in de maand september te verkrijgen voor maar €5,-. Zo kun jij extra voordelig zo veel mogelijk verschillende smaken verkennen om vervolgens je eigen loaded frites meesterwerk in elkaar te zetten.


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.