Creëer je eigen focacciotto bij STRADA en win gratis lunch voor de rest van 2023

Amstelveen - Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen met de nieuwe winactie van STRADA Streetfood, de plek waar je wordt meegenomen naar het hedendaagse Italië. In de maand september wordt ‘Focacciotto Festa’ gevierd, het culinair lunchfestijn dat de zintuigen prikkelt en bol van Italiaanse passie staat.

Winactie

Tijdens deze winactie kun je je creativiteit laten zien en een eigen belegd broodje verzinnen. Je maakt hiermee kans op gratis lunch voor de rest van 2023. Ook krijgt de lunchsensatie een speciaal plekje op de menukaart van STRADA Streetfood.

Op de menukaart

Deelnemen aan deze Italiaanse smaakreis kan tot en met 30 september via de actiewebsite (www.stradastreetfood.nl/focacciottofesta). Een deskundige jury zal de meest verleidelijke varianten kiezen, waarna een stemronde volgt. De creatie met de meeste stemmen wint niet alleen gratis lunch voor de rest van 2023, maar vindt de creatie straks ook terug op de menukaart van STRADA Streetfood! De winnaar wordt begin oktober bekendgemaakt via Instagram (@strada_streetfood) en e-mail.

Kortingsactie

Om het Focacciotto Festa ten volle te beleven, presenteert STRADA Streetfood de ‘Focacciotto Caprese’ in de hele maand september voor een speciale actieprijs van €6,-. De focacciotto is een authentiek Italiaans flatbread wat in de speciale pizzaoven van STRADA wordt gebakken en is rijkelijk belegd met tomaat, mozzarella en basilicumpesto.


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.