Culinair auteurs op 11 december bij Libris Venstra

Amstelveen - Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Zij worden geinterviews door Foodies Magazine en aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en het signeren van boeken.

Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk is executive chef bij restaurants RIJKS, Wils en Wils Bakery en is columnist bij Het Parool. In 2021 verscheen zijn tweede kookboek Bij Bijdendijk thuis.

Wouter Bijdendijk

Wouter Bijdendijk is antropoloog en specialiseerde zich in etnobotanie en farmacognosie. Twintig jaar lang reisde hij de wereld over als optredend magïer Ramana, terwijl hij zich in zijn vrije tijd bezighield met kruidengeneeskunde uit alle windstreken.

Jigal Krant

Jigal Krant kun je kennen als tv-kok van Koffietijd. Daar laat hij de kijkers kennismaken met de keuken van Tel Aviv. Hij is tevens culinair journalist en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd gekroond tot Het Gouden Kookboek. In 2021 verscheen TLV Vegan.

Mari Maris

Mari Maris werkt haar leven lang als chef. Ze is ook groenteboerin en maker van zes succesvolle kookboeken. De pers kroonde haar tot Groentekoningin van Nederland. Mari wordt ook wel de Ottolenghi zonder de lange ingrediëntenlijsten genoemd. Haar laatste kookboek Groenten verscheen begin dit jaar.

Informatie

Locatie: Libris Venstra, Stadsplein 102-A
Datum: zondag 11 december
Tijd: 12.00-13.30 uur
Toegang: vrij.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.