Culinair auteurs op 11 december bij Libris Venstra
Amstelveen - Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Zij worden geinterviews door Foodies Magazine en aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en het signeren van boeken.
Joris Bijdendijk
Joris Bijdendijk is executive chef bij restaurants RIJKS, Wils en Wils Bakery en is columnist bij Het Parool. In 2021 verscheen zijn tweede kookboek Bij Bijdendijk thuis.
Wouter Bijdendijk
Wouter Bijdendijk is antropoloog en specialiseerde zich in etnobotanie en farmacognosie. Twintig jaar lang reisde hij de wereld over als optredend magïer Ramana, terwijl hij zich in zijn vrije tijd bezighield met kruidengeneeskunde uit alle windstreken.
Jigal Krant
Jigal Krant kun je kennen als tv-kok van Koffietijd. Daar laat hij de kijkers kennismaken met de keuken van Tel Aviv. Hij is tevens culinair journalist en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd gekroond tot Het Gouden Kookboek. In 2021 verscheen TLV Vegan.
Mari Maris
Mari Maris werkt haar leven lang als chef. Ze is ook groenteboerin en maker van zes succesvolle kookboeken. De pers kroonde haar tot Groentekoningin van Nederland. Mari wordt ook wel de Ottolenghi zonder de lange ingrediëntenlijsten genoemd. Haar laatste kookboek Groenten verscheen begin dit jaar.
Informatie
Locatie: Libris Venstra, Stadsplein 102-A
Datum: zondag 11 december
Tijd: 12.00-13.30 uur
Toegang: vrij.