Culinair event ‘Kostverlorenhof serveert’ keert terug naar winkelcentrum Kostverlorenhof

Amstelveen – Op zaterdag 25 mei organiseert winkelcentrum Kostverlorenhof het jaarlijkse culinaire event 'Kostverlorenhof serveert'. Tijdens dit evenement transformeert het plein in een sfeervol terras waar bezoekers kunnen genieten van een unieke dinerervaring.

Drie rondes

Het evenement zal bestaan uit drie rondes: de eerste ronde is een uitgebreide borrelronde. De volgende rondes bieden een volledige dinerervaring met voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Elke ronde belooft een uniek menu dat de diversiteit en kwaliteit van het culinaire aanbod van de lokale horeca en food & beverage winkels in het Kostverlorenhof benadrukt.

Culinaire ervaring

'Met Kostverlorenhof Serveert creëren we een fantastische gelegenheid voor onze bezoekers om samen te komen en te genieten van de heerlijke gerechten die onze horecagelegenheden te bieden hebben,' zegt Atilla Meulenbelt, voorzitter van de BIZ-winkeliers Kostverlorenhof en organisator van het evenement. 'We zijn trots dat we dit jaar opnieuw deze unieke culinaire ervaring kunnen aanbieden.'

Informatie

Tickets voor de rondes kunnen vooraf gereserveerd worden via de website van het winkelcentrum. Bezoekers wordt aangeraden om hun plek tijdig te boeken gezien de populariteit van het evenement.

Datum: zaterdag 25 mei

Tijden:

  • Ronde 1 (borrelronde): 15.30 – 16.30 uur
  • Ronde 2 (dinerronde): 17.30 – 18.30 uur
  • Ronde 3 (dinerronde): 19.30 – 20.30 uur

Locatie: winkelcentrum Kostverlorenhof, Amstelveen

Bezoek de website www.kostverlorenhof.nl/serveert voor meer informatie en ticketreserveringen. 


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.