Culinair genieten met het beste uit de Indiase keuken

Culinair genieten met het beste uit de Indiase keuken

Wie de deur opent van restaurant The Indian Kitchen, stapt een andere wereld binnen. Een wereld waarin je als gast direct de uitnodiging voelt om aan één van de sfeervol gedekte tafels plaats te nemen.

Plaats te nemen om te genieten van het prachtige interieur waar antieke Indiase woonelementen het bewonderen absoluut waard zijn, maar vooral ook vanwege de gerenommeerde keuken waar vijf topchefs uit India zorgdragen voor het beste uit de Indiase keuken.

Een plek bij uitstek dus om je culinair te laten verwennen en heerlijk te tafelen. Eigenaar Manu Katyal, die als manager zijn sporen ruim verdiende in diverse 5-sterren hotels in verschillende landen, heeft met The Indian Kitchen een topzaak weten neer te zetten waar gasten op culinair hoog niveau worden meegenomen op reis door de smaken van authentiek Noord-India.

Populair

Sinds de opening in 2014 is The Indian Kitchen enorm in populariteit gestegen. ‘Dat komt door de warme sfeer, het uitnodigende interieur, maar vooral door de kwaliteit van de gerechten die hier door echte topchefs worden geserveerd’, verklaart de sympathieke restauranthouder, tevens eigenaar van het naastgelegen Indian Kitchen To Go en Indian Street Food & Co. ‘Alles wordt vers bereid op het moment van bestelling. Verser kan dus niet.’

Op tijd reserveren

Het uitgebreide menu biedt authentieke Indiase gerechten die normaal gesproken in India worden geserveerd. Culinair genieten van het beste uit de Indiase keuken heeft er inmiddels toe geleid dat grotere groepen die willen komen eten rekening dienen te houden met een wachttijd van twee weken. Wie verzekerd wil zijn van een tafel, ook als je maar met z’n tweeën komt, doet er goed aan tijdig te reserveren. ‘Zeker met de komende feestdagen in het achterhoofd’, aldus Manu Katyal.

Street Food

Om aan de toenemende vraag naar authentiek Indiase gerechten te voldoen, opende Manu Katyal begin van dit jaar Indian Street Food & Co. Een geheel nieuw concept dat al snel net zo succesvol werd als The Indian Kitchen. ‘India heeft een prachtige cultuur als het gaat om straatvoedsel en met Indian Street Food & Co wil ik iedereen meenemen op een culinaire reis door India en laten proeven waar het straatvoedsel qua gevoel en emotie voor staat.

Ook met Indian Street Food & Co, dat ik als franchise-onderneming in de toekomst wil uitrollen in meerdere grote steden, maken de koks alles vers op het moment van bestelling en op traditioneel Indiase wijze’, aldus een enthousiaste Manu Katyal.

Informatie

The Indian Kitchen | Karel Doormanweg 6-8 | Telefoon 020 641 53 40 | www.theindiankitchen.nl
Indian Street Food & Co | Karel Doormanweg 16 | Telefoon 020 441 46 61 | www.indianstreetfood.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 45, December 2019]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties