De Smaken van Amstelveen

Culinaire 10-daagse De Smaken van Amstelveen bijna van start

Amstelveen - De lokale culinaire 10-daagse De Smaken van Amstelveen gaat aankomende donderdag 10 november van start. Boek nu je tafeltje bij een van de deelnemende restaurants (ofwel de smaakmakers) en geniet van een 3-gangen diner- of lunch tegen gereduceerd tarief. 

Waar ga jij lekker voordelig uit eten tussen 10 en 20 november? Op de website De Smaken van Amstelveen staan alle deelnemende restaurants en de (veelal speciale) menu's die zij tijdens deze 10-daagse serveren.

Menu's

Ga je lunchen bij The WineKitchen at Sea, of misschien wel  De Jonge Dikkert, of kies jij voor een diner bij Brasserie Paardenburg danwel Brasserie 10? Je kan op veel meer plekken terecht en genieten van de vele internationale smaken die de Amstelveense restaurants te bieden hebben. 

Je kan bijvoorbeeld op de Italiaanse tour gaan bij Dolce Verona , of lekker Argentijns bij Fierro. Of misschien voel jij je beter thuis bij The Indian Kitchen? Nog veel meer restaurants doen mee! Je kan uitsluitend reserveren op www.desmakenvanamstelveen.nl op basis van beschikbaarheid.

De Smaken van Amstelveen wordt mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Horeca Nederland (afdeling Amstelland) , Visit Amstelveen en AmstelveenZ. Restaurants kunnen zich kosteloos aansluiten dankzij een bijdrage uit het Stimuleringsfonds Lokale Economie van gemeente Amstelveen


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement. 

Algemeen gisteren 13:01

Inwoners Amstelveen willen een actief en afwisselend Stadsplein

Amstelveen - Begin dit jaar dachten ruim 3.000 Amstelveners en bezoekers aan het Stadshart mee over de toekomstige inrichting van het Stadsplein. De meerderheid heeft gekozen voor een plein met een actieve en afwisselende sfeer, met veel groen en natuurlijke, houten elementen.