D66 Amstelveen

D66 Amstelveen gaat condooms uitdelen op Valentijnsdag

Amstelveen - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen gaat D66 op Valentijnsdag condooms met D66-logo uitdelen in de Amstelveense studentenwijk Uilenstede. 

De partij zegt met het uitdelen van condooms Valentijnsdag samen met de studenten op Campus Uilenstede te willen vieren en spreekt van 'een unieke campagnedag'.

Verkiezingen: 14, 15, 16 maart 2022

Over ruim een maand worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden: de officiële stemdag is 16 maart 2022, maar er kan dit jaar ook vervroegd gestemd worden op maandag 14 en dinsdag 15 maart: een aantal stembureaus is dan al geopend.

Verkiezings Poll

In aanloop naar de verkiezingen vraagt AmstelveenZ lezers via een poll op welke partij zij stemmen. Deze poll wordt onder politieke berichtgevingen toegevoegd. VVD en D66, nu ook de grootste partijen in Amstelveen, voeren de poll momenteel aan (8-2-22), gevolgd door de lokale partijen Burgerbelangen Amstelveen en Actief voor Amstelveen. NB: de groene balk toont de partij met de meeste stemmen 

Geef uw mening

Gemeenteraadsverkiezingen 2022: op welke partij stem jij?

Totaal 3590x gestemd

Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.