D66 Amstelveen

D66 Amstelveen gaat condooms uitdelen op Valentijnsdag

Amstelveen - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen gaat D66 op Valentijnsdag condooms met D66-logo uitdelen in de Amstelveense studentenwijk Uilenstede. 

De partij zegt met het uitdelen van condooms Valentijnsdag samen met de studenten op Campus Uilenstede te willen vieren en spreekt van 'een unieke campagnedag'.

Verkiezingen: 14, 15, 16 maart 2022

Over ruim een maand worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden: de officiële stemdag is 16 maart 2022, maar er kan dit jaar ook vervroegd gestemd worden op maandag 14 en dinsdag 15 maart: een aantal stembureaus is dan al geopend.

Verkiezings Poll

In aanloop naar de verkiezingen vraagt AmstelveenZ lezers via een poll op welke partij zij stemmen. Deze poll wordt onder politieke berichtgevingen toegevoegd. VVD en D66, nu ook de grootste partijen in Amstelveen, voeren de poll momenteel aan (8-2-22), gevolgd door de lokale partijen Burgerbelangen Amstelveen en Actief voor Amstelveen. NB: de groene balk toont de partij met de meeste stemmen 

Geef uw mening

Gemeenteraadsverkiezingen 2022: op welke partij stem jij?

Totaal 3595x gestemd

Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:44

Het Wapen voorop in oranjestrijd tegen Verenigde Staten

Amstelveen - De Amstelveense cafés zijn weer klaar voor de volgende oranjewedstrijd op het WK in Qatar: Nederland versus de Verenigde Staten. In het kleinste 'stadion' van Amstelveen (Het Wapen in het Oude Dorp) hebben ze er in ieder geval vertrouwen in: stadiondirecteuren Theo Konijnenberg en Marcel Kunst houden de beker vast omhoog.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

AmstelveenZ lezersvoordeel: Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises

Amstelveen - De Amsterdamse grachten staan tussen 1 december 2022 en 22 januari 2023 weer in het teken van het betoverende Amsterdam Light Festival. Voor de wereldberoemde rederij Lovers Canal Cruises is het traditiegetrouw een van de hoogtepunten van het vaarseizoen. AmstelveenZ biedt lezers 25 procent korting op een klassieke rondvaart tijdens het adembenemende lichtspektakel in de hoofdstad.