D66 Amstelveen

D66 Amstelveen gaat condooms uitdelen op Valentijnsdag

Amstelveen - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen gaat D66 op Valentijnsdag condooms met D66-logo uitdelen in de Amstelveense studentenwijk Uilenstede. 

De partij zegt met het uitdelen van condooms Valentijnsdag samen met de studenten op Campus Uilenstede te willen vieren en spreekt van 'een unieke campagnedag'.

Verkiezingen: 14, 15, 16 maart 2022

Over ruim een maand worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden: de officiële stemdag is 16 maart 2022, maar er kan dit jaar ook vervroegd gestemd worden op maandag 14 en dinsdag 15 maart: een aantal stembureaus is dan al geopend.

Verkiezings Poll

In aanloop naar de verkiezingen vraagt AmstelveenZ lezers via een poll op welke partij zij stemmen. Deze poll wordt onder politieke berichtgevingen toegevoegd. VVD en D66, nu ook de grootste partijen in Amstelveen, voeren de poll momenteel aan (8-2-22), gevolgd door de lokale partijen Burgerbelangen Amstelveen en Actief voor Amstelveen. NB: de groene balk toont de partij met de meeste stemmen 

Geef uw mening

Gemeenteraadsverkiezingen 2022: op welke partij stem jij?

Totaal 3598x gestemd

Meer nieuws

Politiek vandaag 09:39

bbA-walnotenbomen worden geplant nabij Biesbosch 225

Amstelveen - De dertig walnotenbomen die de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) schenkt aan de inwoners van Amstelveen in verband met het 30-jarig jubileum van de partij, worden geplaatst nabij het nieuwe appartementencomplex 225 aan Biesbosch (hoek Beneluxbaan/Rembrandtweg).

Sport vandaag 09:09

World Cup Rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De ‘2023 World Para Dance Sport International Competition’ vindt aankomend Paasweekend plaats in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april doen meer dan 200 deelnemers uit 23 landen mee aan dit evenement. Deze wedstrijd is het hoogtepunt van het dansseizoen voor vele Nederlandse en internationale rolstoeldansers.

Sport vandaag 09:02

AmstelveenSport organiseert dit voorjaar 11 parkentocht

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van 'Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit'. Naast bewegen is gezonde voeding essentieel voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. 

Algemeen vandaag 08:56

Gemeente biedt isolatieactie aan in Amstelveen Noord

Amstelveen - Na Amstelveen Zuid is nu ook Noord aan de beurt. De Gemeente Amstelveen organiseert een collectieve isolatieactie voor woningeigenaren in Amstelveen Noord om zo het verduurzamen van woningen gemakkelijker én voordeliger maken voor haar inwoners en energiebesparing stimuleren.  

Advertorial Zakelijk gisteren 14:23

Hypotheekadvies voor starters

Amstelveen - Een eerste huis kopen is een belangrijke mijlpaal in je leven. Bij A&H Finance begrijpen we dat er veel vragen zijn en helpen je graag bij de aankoop van jouw droomhuis

Horeca gisteren 13:17

Micaro in het Oude Dorp officieel geopend

Amstelveen - Op 17 januari 2023 opende chef-kok Ming ietwat stilletjes de deuren van het exclusieve Aziatische restaurant Micaro, in het Oude Dorp van Amstelveen. Met 34 jaar ervaring en al 24 jaar eigen ondernemingen is Ming geen onbekende in de Oosterse keuken en heeft hij al de nodige ervaring opgedaan.